Categories: Eveniment

Aleargă în Cetate Noaptea, ediţia a II-a!

Asociaţia Club Sportiv Sport şi Anduranţă în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva organizează sâmbătă, 12 septembrie 2020, evenimentul sportiv ,,888runup Aleargă în Cetate Noaptea”, aflat la a doua ediţie.


Evenimentul este un concurs de alergare pe cărările din jurul Cetăţii Devei şi prin Cetate şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă care iubesc mişcarea. Startul competiţiei va fi dat la ora 18:00, cu Cursa Copiilor (traseul de alergare are lungimea de 1 km) din par­carea aflată în apropierea restaurantului Perla. La ora 20:30 se va da startul competiţiei care se va desfăşura pe timpul nopţii, la lumina torţelor, din aceeaşi locaţie.
Întrecerea va avea două secţiuni: traseul scurt: distanţă 2,7 km (va consta în parcurgerea unei ture în exteriorul Cetăţii şi o tură în interiorul Cetăţii prin urcarea trep­telor); traseul lung: 5 km (va consta în parcurgerea traseului scurt şi a trei ture în inte­ri­o­rul Cetăţii, astfel că la final, competitorii vor însuma urcarea a aproximativ 900 de trep­te). Sunt cinci categorii de vârstă, de la 8 ani până la peste 45 de ani. (M. Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

49 de minute ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago