ALDE este echipa care uneşte

Copreşedintele ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca (primul din dreapta), a participat, recent, alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi senatorul Varujan Vosganian, la conferinţa: „ROMÂNIA a 7-a putere economică – Proiect“, desfăşurată la Timişoara.
„Cu această ocazie, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a prezentat situaţia agriculturii în România, arătând importanţa dezvoltării continue a acesteia, precum şi modul în care agricultura românească contribuie şi ajută la dezvoltarea economică a ţării. De asemenea, senatorul Varujan Vosganian a afirmat aici că este important să se valorifice resursele umane, precum şi cele energetice şi minerale ale ţării, toate acestea aducând o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a ţării. La întâlnirea cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Timiş s-a vorbit despre importanţa creării, în România, a unui cadru legislativ propice pentru dezvoltarea unui parteneriat public-privat sănătos, care să aducă beneficii de ambele părţi. S-a pus problema susţinerii şi încurajării, de către guvern, a sectorului de cercetare şi inovare în tehnologia informaţiei”, a spus Marius Sanfirişca, copreşedinte ALDE Hunedoara. Acesta susţine că membrii partidului au fost fermi şi în ceea ce priveşte partea politică: ALDE este  echipa care uneşte. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Marius Sanfirişcă este ancorat în cercetare şi invenţii, mare om de ştiinţă...Ha, ha, ha. Apoi, ne întrebăm, ALDE va avea succes în alegeri pentrucă România este a şaptea ţară a UE? Elucubraţii care vor fi spulberate la alegeri.

  • Oricine face intelegeri cu Molot alias Purcel nu are decat de pierdut, uneori si pe termen scurt. Aceta este nociv, polueaza precum deseurile toxice. Atentie la neatentie !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago