Agresorul copilului din parc, judecat pentru violenţă în familie

Alexandru Cobzaru (29 de ani), bărbatul din Hunedoara filmat în timp ce a trântit de pământ un copil, într-un loc de joacă din municipiu, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de violenţă în familie.
Dosarul său se află în camera preliminară şi urmează ca judecătorul să decidă dacă este respectată procedura şi se poate începe judecata pe fond. Iniţial, acesta a fost pus sub învinuire pentru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice. Iniţial do­sarul a fost instrumentat de procurorii Par­che­tu­lui de pe lângă Judecătoria Hunedoara, dar a ajuns şi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce s-au făcut cercetări şi pentru infracţiunea de tentativă de omor.
În ziua de 7 februarie, un copil de 13 ani, a fost ridicat în aer şi trântit cu brutalitate de pă­mânt de Alexandru Cobzaru, într-un loc de joacă din Hunedoara. În urma contactului cu tartanul de pe sol, băiatul a suferit o fractură cra­niană, în zona occipitală, cu pierdere de cu­noş­tinţă şi amnezie retrogradă şi a fost in­ter­nat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, în final fiind trimis şi la Timişoara. Scenele agresiunii au fost filmate cu un telefon mobil şi postate pe Facebook, iar clipul video a stârnit un val de furie pe reţeaua socială amintită. Tâ­nărul care a comis agresiunea a fost reţinut pre­ventiv şi, ulterior, trimis în arest. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.