Categories: Actualitate

Agresorul copilului din parc, anchetat pentru tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hune­doa­ra a preluat dosarul penal în care este cer­ce­tat Alexandru Cobzaru (29 de ani), tânărul din Hu­ne­doara filmat în timp ce a trântit de pă­mânt un copil, într-un loc de joacă din mu­ni­cipiu.
Iniţial, acesta a fost pus sub învinuire pen­tru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hune­doara. Însă, după ce a fost schimbată în­ca­drarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, dosarul a fost trimis Par­chetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Reamintim că, duminică, 7 februarie, un copil de 13 ani, a fost ridicat în aer şi trântit cu brutalitate de pământ de Alexandru Cob­zaru, într-un loc de joacă din Hunedoara. În urma contactului cu tartanul de pe sol, băiatul a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi am­nezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, în final fiind trimis şi la Timişoara.
Scenele agresiunii au fost filmate cu un tele­fon mobil şi postate pe Facebook, iar cli­pul video a stârnit un val de furie pe reţeaua socială amintită.
Tânărul care a comis agresiunea a fost re­ţi­nut preventiv şi, ulterior, trimis în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Iar acum procurorii i-au schimbat în­cadrarea juridică în tentativă de omor, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. (M. Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

10 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

16 ore ago