Adrian David, din nou, infectat cu COVID

Adriana Năstase

La şase luni de la contractarea noului virus, administratorul public al municipiului Deva, liberalul Adrian David (foto), a fost diagnos­ticat, din nou, cu Covid. David susţine că duminică s-a simţit rău, fiind răcit şi a decis să se testeze de Covid. El a făcut testul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, fiind de­pistat, din nou, pozitiv la acest virus.
„Duminică, m-am trezit cu simptomele spe­cifice unei răceli şi, pentru siguranţa tuturor, am decis să-mi fac un test Covid, care a ieşit pozitiv. Mi-am făcut investigaţii la plămâni, analize de sânge. Nu pare a fi o situaţie complicată, dar trebuie urmat un tratament”, a declarat Adrian David.
Administratorul public al Devei urmează un tratament acasă, deoarece nu era cazul de o internare în spital. După cinci zile va repeta testul pentru infecţia cu Covid-19, până atunci rămânând în izolare, alături de familie.
Adrian David a precizat că nu se pune problema unor contacţi direcţi, deoarece a res­pectat, în permanenţă, toate regulile sa­ni­tare şi a purtat mască la toate manifestările. „La toate manifestările, absolut la toate, am purtat mască, inclusiv la serviciu. Nici nu s-a pus problema să nu respect regulile”, a adăugat David, apreciind că „probabil” infec­tarea provine din zona privată.
Administratorul public al municipiului Deva a mai fost infectat cu noul coronavirus la jumă­tatea lunii martie, atunci el fiind internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara alături de deputatul (PNL) Lucian Heiuş şi pri­marul oraşului, Florin Oancea. În luna mai, cei trei politicieni liberali s-au numărat printre primii donatori de plasmă din judeţul Hu­ne­doara pentru a sprijini tratamentul persoa­ne­lor care sufereau de Covid-19.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Boala de orice tip ar fi este o problema personala, nu inteleg de ce persoanele publice sau asazis publice simt nevoia de a-si face cumoscuta tututor.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago