Categories: Comunitate

Veşti bune! Ei s-au vindecat!

Sorina Popa

Cei trei ,,muschetari“, Florin Oancea, primarul Devei, administratorul public Adrian David şi deputatul PNL Lucian Heiuş sunt vindecaţi, după ce au luat virusul COVID-19. Sâmbăta trecută, ei au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, unde au stat câteva zile. Şi fiica edilului şef, Laura Oancea, a fost dusă acolo duminica trecută, dar, din fericire, şi ea s-a vindecat în câteva zile.

„Sunt eroii noştri“
„Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi.
Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase «Victor Babeş» Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri!
Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă.
Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul! Laura şi Florin“, a scris primarul Devei pe pagina sa de Facebook. El se află acasă, unde va sta încă două săptămâni, conform protocolului.

„O să vă arăt şi munţii mei“
„Două vederi admir dimineaţa, înainte de a porni la serviciu, şi seara, înainte de somn: Parângul sau Cetatea Devei. În seara asta, după cele mai lungi zile din viaţa mea, împărtăşesc cu voi una dintre ele. Peste două săptămâni, după ce o să-mi strâng în braţe familia, o să vă arăt şi munţii mei, de acasă. #totulvafibine”, a scris Adrian David, administratorul public al Devei, vindecat şi el.

„Această boală poate fi învinsă“
„Viaţa ne aduce în faţă multe încercări, dar Divinitatea ne ajută să trecem peste ele. Am plecat acasă, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, testele făcute arată că suntem vindecaţi de COVID -19, deci această boală poate fi învinsă. Mulţumiri speciale doresc Echipei Covid, care a fost alături de noi şi care a făcut ca această perioadă să se termine cu bine. De asemenea, mulţumesc prietenilor, cunoscuţilor, tuturor celor care au fost alături de noi în această încercare.
Aveţi încredere – TOTUL VA FI BINE”, a transmis deputatul PNL Lucian Heiuş.

Andrei şi Tudor, acasă
Andrei şi Tudor Culda sunt şi ei acasă, la Deva, după ce au fost declaraţi negativi la noul virus, după câteva zile petrecute la spital, la Timişoara. Sâmbăta trecută ei au primit rezultatul şi au fost duşi la spital. Acum, totul este bine, sunt acasă, alături de familie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

20 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

20 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

20 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

20 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

20 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

20 de ore ago