Adolescentă ameninţată cu cuţitul de iubit

Maximilian Gânju

O tânără de doar 16 ani le-a spus poliţiştilor că a fost ameninţată cu un cuţit de către concubinul său, un hunedorean în vârstă de 18 ani. În urma sesizării, poliţiştii din municipiul Hunedoara au decis să emită un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile împotriva agresorului, dar îl cercetează penal şi pentru ameninţare.
O altă tânără din Ţara Haţegului a cerut ajutor poliţiştilor după ce a fost bătută de concubin. Fata de 23 de ani, din comuna Răchitova, a depus o plângere împotriva concubinului său, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Poliţiştii din Haţeg au emis un ordin de protecţie împotriva agresorului şi-l cercetează penal pentru loviri şi alte violenţe.
Tot în weekend-ul trecut, un alt caz de violenţă domestică au avut de soluţionat şi poliţiştii din Şoimuş. Aceştia au fost sesizaţi de un tânăr de 27 de ani, din comuna Băiţa, cum că soţul mamei sale, un bărbat de 37 de ani, face scandal. „Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aplanat conflictul, după care au preluat declaraţia mamei reclamantului, o femeie în vârstă de 53 de ani, care le-a relatat că, în data de 18.01.2019, în timp ce se afla cu soţul ei la domiciliul acestuia, în comuna Băiţa, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de băuturi alcoolice, a fost lovită de către bărbat”, a precizat IPJ Hunedoara. Agresorul este cercetat penal pentru violenţă în familie şi a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva sa.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.