Categories: Actualitate

S-a dus la fosta iubită cu intenţia de a-i da foc

Maximilian Gânju

Un bărbat de 32 de ani, din Răchitova, a fost reţinut de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie şi ameninţare. Individul avea ordin de restricţie şi nu avea voie să se apropie de fosta concubină până în luna august, după ce judecătorii din Haţeg au considerat că poate pune viaţa femeii în pericol.

Conform anchetatorilor, individul s-a îmbătat şi a mers marţi seara la fosta concubină, o tânără de 24 de ani, înarmat cu benzină şi a ameninţat-o că-i dă foc, atât ei, cât şi mamei acesteia. Tânăra a cerut ajutor poliţiştilor din Haţeg. ”Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul a venit la domiciliul fostei sale concubine, având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină şi a ameninţat-o cu incendierea atât pe tânără, cât şi pe mama acesteia”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Anterior, împotriva individului a fost emis ordin de protecţie de către Judecătoria Haţeg pentru o perioadă de şase luni (valabil până în luna august 2019). Poliţiştii l-au reţinut pe agresor pentru 24 de ore şi-l cercetează penal pentru comiterea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecţie şi ameninţare. M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago