Categories: Comunitate

Administraţia din Hărău, apel către cetăţenii comunei

Magdalena Şerban

Conducerea comunei Hărău face apel la solidaritate şi spirit civic, în condiţiile în care ritmul în care apar noi cazuri de infectare cu coronavirus în judeţul nostru a devenit galopant, iar preşedintele Klaus Iohannis a declarat stare de urgenţă.
„În calitate de primar şi preşedinte al CLSU Hărău, am convocat, din nou, duminică, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Au fost prezentate ultimele măsuri pentru evitarea răspândirii noului coronavirus, printre ele numărându-se restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive şi de divertisment ce presupun participarea a peste 50 de persoane, închiderea locurilor de joacă pentru copii (parcul central, parcul din zona şcolii din Chimindia, parcul din zona Căminului Cultural din Banpotoc, spaţiul de joacă din Bârsău), respectiv restricţionarea accesului fizic al cetăţenilor în incinta Primăriei comunei Hărău. Pentru informaţii suplimentare puteţi scrie pe adresa de mail: primar@primariaharau.ro sau ne puteţi contacta la numerele de tel.: 0254-233.201; 0741-247.711”, a anunţat Lucian Mihael Albu Weber (foto), primarul din Hărău.
Acesta roagă cetăţenii să evite aglomerările din preajma magazinelor de alimentaţie publică şi a barurilor, să nu părăsească locuinţele decât pentru procurarea bunurilor de strictă necesitate şi pentru deplasarea la locul de muncă, să evite pe cât posibil staţionarea în zonele cu trafic intens şi mai ales folosirea mijloacelor de transport în comun.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

10 ore ago