Acţiuni marca TSD, în judeţ

Magdalena Şerban

Mâine, la Petroşani, reprezentanţii organizaţiei judeţene a TSD şi conducerea locală a PSD vor marca o acţiune de premiere a şefilor de brigade de la Mina Livezeni, precum şi a salvatorilor minieri de la Salvamin, cu prilejul Zilei Minerului. Aceştia vor fi răsplătiţi cu premii simbolice şi bineînţeles, diplome şi plachete, ca semn de recunoştinţă pentru efortul depus de-a lungul anilor. După festivitate, va avea loc un meci de fotbal, susţinut între echipele minelor Livezeni şi Lonea.
„Va fi un al doilea eveniment organizat de noi în ultimele două săptămâni. Săptămâna trecută, la sediul PSD Haţeg, a avut loc o cafenea politică în cadrul căreia tema principală a discuţiilor a fost implicarea activă a tineretului de azi, în viaţa societăţii civile. Acţiunea a fost coordonată de Ciprian Burcin, preşedintele TSD Haţeg, iar participanţii, membri sau doar simpatizanţi, au putut viziona împreună, şi desfăşurarea Consiliului Naţional al PSD, mai precis lansarea lui Victor Ponta în cursa pentru prezidenţiale.
Astfel, premierul se dovedeşte un factor motivant pentru tinerii PSD-işti cât şi pentru toţi tinerii din România. Ceea ce vreau să mai subliniez este că vom face tot ce depinde de noi, aşa încât în toamnă, la alegerile prezidenţiale, să obţinem în judeţ, un rezultat cel puţin la fel de bun ca cel înregistrat la alegerile anterioare”, a declarat Dacian Ciodaru (foto în picioare), preşedintele tinerilor social-democraţi hunedoreni.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Atat timp cat PSD ul se inchina moastelor PCR si suntem condusi de "ortaci", nu va mirati de prapastia in care suntem. Bai papagalilor voi nu vedeti ca Pntacului vost ii place ochiul dracului (adica butoanele banului) si nu postul de cucuvea de la Cotroceni. Se va sacrifica intr-un blat national ordinar. Notati ce am spus acum. Presedintele va fi de la ailalti (tot hoti si aia) ca singura sansa ca Pontacu sa ramana priministru. Unii cu "succesuri" altii cu "esece".

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

23 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

23 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

23 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

23 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

23 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

23 de ore ago