Categories: Eveniment

Accident grav în Haţeg, provocat de un tânăr de 18 ani

 

       Cinci persoane au fost rănite uşor, iar una grav, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 18 ani prea grăbit.
Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Haţeg, iar poliţiştii spun că şoferul unui autoturism, un tânăr de 18 ani, din Haţeg, a intrat în depăşirea unei coloane şi n-a văzut că un alt şofer aflat în faţă a virat la stânga. Impactul dintre cele două vehicule a fost foarte puternic, iar tânărul vinovat de producerea accidentului a fost rănit grav. Şoferul nevinovat în vârstă de 23 de ani, tot din Haţeg, a scăpat nevătămat, dar o pasageră din maşina sa, o femeie de 50 de ani, a fost rănită. Şoferul indisciplinat a rămas încarcerat în autoturismul distrus şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari din Bretea Română pentru scoaterea din autoturism şi a unui echipaj al ambulanţei SAJ Hunedoara. Alţi trei tineri din maşina sa au fost şi ei răniţi uşor.
Poliţiştii din Haţeg au deschis un dosar penal în acest caz şi-l cercetează pe tânăr pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.(Maximilian Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago