Ultima Ora

Accident cu două victime rănite grav la Bretea Română

Două persoane au fost rănite grav într-un accident rutier produs azi, 22 iunie, în jurul orei 08.50, în zona localității Bretea Română. Din primele informații, victimele evenimentului rutier sunt o adolescentă de 16 ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din județul Hunedoara.

”Persoana de 16 ani a suferit un traumatism cranian minor cu pierderea stării de conștiență și un traumatism la coloana. Tânărul prezenta un traumatism cranian și de coloană. Ambele victime au fost duse la UPU Hunedoara pentru investigații”, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

         Polițiștii au stabilit că tânărul de 22 de ani, din comuna General Berthelot, se deplasa cu autoturismul pe DN 66, din direcția Hațeg – Călan. Pe o porțiune de drum în curbă la dreapta a făcut o depășire neregulamentară și a lovit un autotractor care tracta o semiremorcă (încărcată cu azot lichid), care circula din sens opus și era condus un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Serbia. Circulația în zona producerii accidentului rutier s-a desfășurat alternativ pe o bandă de circulație, până în jurul orei 10:30, fiind dirijată de polițiștii rutieri aflaţi la faţa locului. În urma incidentului nu a existat  pericol de explozie.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago