Categories: Actualitate

A spart parbrizul autospecialei polițiștilor

Un bărbat din Hunedoara, cer­cetat penal într-un dosar, s-a gândit să se răzbune pe polițistul care-l ancheta. A luat un bolovan și l-a aruncat în parbrizul autospecialei de poliție, dar pentru a-și duce răzbunarea la capăt a avut nevoie de un plan.

S-a întors la locul faptei
Anchetatorii au stabilit că polițistul vizat de răzbunarea tânărului se afla în serviciu, la Hunedoara, alături de un polițist local. Cei doi s-au oprit la casa unui coleg de serviciu pentru a folosi toaleta și au lăsat autospeciala în fața imobilului. Prin zonă a trecut și bărbatul pus pe răzbunare și i-a văzut pe polițiști în curte, astfel că a decis că este momentul să treacă la fapte. A luat un bolovan de pe stradă și l-a aruncat în parbrizul mașinii. Asta, după ce și-a pus o cagulă pe față.
Bărbatul a fugit imediat, însă s-a întors după câteva minute la locul infracțiunii. În timp ce oamenii legii făceau cercetări, să vadă ce s-a întâmplat, infractorul s-a apropiat de ei și i-a întrebat ce fac acolo. „Merită Poliția uneori așa ceva, are ministerul bani”, le-a spus el polițiștilor. Omul s-a dat astfel singur de gol, mai ales că a mai spus că îi pare bine de cele în­tâmplate. Era roșu la față, se vedea că depusese efort fizic. În cele din urmă, individul a fost trimis în ju­de­cată pentru comiterea infracțiunii de dis­trugere. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago