Categories: Actualitate

A sfârşit sub roţile trenului

Un bărbat a avut parte de un sfârşit tragic, acesta murind sub roţile unui tren, după ce s-a aşezat pe şine de bunăvoie. Chiar dacă l-a văzut, mecanicul nu a mai avut cum să evite nenorocirea.
Marţi, în plină zi, un sătean din comuna Vaţa de Jos, în vârstă de 63 de ani, a ales să îşi pună capăt zilelor. Totul s-a întâmplat între Haltele Birtin şi Vaţa de Jos, iar mecanicul trenului care circula pe ruta Brad – Arad a povestit anchetatorilor că l-a văzut pe bărbat când s-a pus în genunchi, după care s-a întins peste calea ferată, aşteptând să fie călcat. Din păcate, acesta nu a mai putut face nimic pentru a nu se ajunge la tragicul eveniment.
„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat că trenul a surprins în gabaritul liniei o persoană de sex masculin, accidentând-o mortal. În urma efectuării cercetării la faţa locului a fost identificată victima şi s-a stabilit că nu sunt suspiciuni de comiterea unei infracţiuni”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Bărbatul nu a lăsat nici un bilet de adio în care să îşi motiveze fapta, iar cadavrul acestuia a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara. (L.Goangă)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

23 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

23 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

23 de ore ago