Actualitate

A plecat de acasă și l-a lăsat cu doi copii

O hunedoreancă de 24 de ani a fost dată dispărută de concubinul ei, la trei zile după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Femeia și-a părăsit și copiii minori, nu numai pe bărbat.

 

A sunat-o, dar degeaba

„La data de 2 decembrie 2022, în jurul orei 11:40, la sediul Poliției muni­ci­piului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, în data de 30 noiembrie 2022, concubina sa, Ivașcu Claudia Ioana (foto), de 24 de ani, a plecat de la domiciliul din Hunedoara și nu a mai revenit. Bărbatul a relatat faptul că, în data de 30 no­iembrie 2022, s-a întors împreună cu concu­bina sa, Ivașcu Claudia Ioana și cei doi copii minori ai lor din străi­nă­tate, iar în jurul orei 18:00, concubina a ple­cat la cum­părături, la un magazin din apro­piere, iar pentru că nu s-a mai în­tors, după aproximativ 4 ore, băr­batul a contactat-o telefonic. Tâ­năra, cu ocazia convorbirii telefonice, i-ar fi spus con­cu­binului că se află în mu­nicipiul Hunedoara, însă nu se va mai întoarce acasă”, spun repre­zentanții IPJ Hunedoara. Semnalmen­tele persoanei plecate voluntar: înăl­țime circa 1,55 m, greu­tate de apro­ximativ 83 kg., constituție robustă, păr șaten, scurt până la umeri, ochi căprui, prezintă un tatuaj la înche­ie­tura mâinii stângi, în formă de inimă, și un tatuaj la încheietura mâinii drepte, în formă de floare.
Reclamantul a menționat că la ple­care, concubina sa purta o geacă din fâș, lungă, de culoare neagră, pantaloni blue-jeans și încălţăminte de culoare albă, cu talpă groasă. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Deranj maxim într-o urbe estică din sudul ju­dețului nostru, după ce niște băieți curioși și-au…

9 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit de popice Pentru că elevii săi de la clubul din Petrila…

9 ore ago

Bulina neagră

Fernando B., recidivist din Lupeni Pentru că este judecat pentru tâlhărie calificată asupra unui pensionar…

9 ore ago

Primarul din Hărău are dovada!

Continuă scandalul izbucnit în Aso­ciația Comunelor din județul Hunedoara, iar primarul comunei Hărău, Lucian Albu…

9 ore ago

Primari liberali, ședință foto cu șeful PSD

Zvonul că mai mulți primari PNL din județ vor trece în barca PSD și vor…

9 ore ago

Copil în vârstă de 9 ani, tâlhărit de o femeie

Băiețelul mergea pe o stradă din municipiul Brad și avea în mână o bancnotă de…

9 ore ago