Actualitate

A jucat banii unei asociații composesorale la „păcănele”

Fostul președinte al unei asociații composesorale din Țara Hațegului a băgat mâna în conturile asociației și și-a însușit aproape 400.000 de lei.
O parte din bani i-a jucat la jocuri de noroc, dar și-a cumpărat și 2 vaci, 2 viţei şi un cal. Deși a fost acuzat de mai multe infracțiuni, de la delapidare și până la uz de fals, fostul președinte a scăpat de răspunderea penală. Pro­curorii din Hațeg l-au cercetat penal încă din anul 2016. Fostul președinte a folosit o parte din banii încasaţi de asociaţie de la APIA scoţând bani cu cardul de la ATM-uri din Hațeg, iar în anul 2010 şi-a cumpărat din banii aso­ciaţiei 2 vaci, 2 viţei şi un cal, a făcut cheltuieli personale şi a jucat la jocuri de noroc, au arătat anchetatorii. Faptele penale de care a fost acuzat s-au prescris, așa că Judecătoria Hațeg a dispus încetarea procesului penal. Totuși, instanța a hotărât că trebuie să achite prejudiciul de 378.415 de lei, însă hotărârea nu este definitivă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Metode eficiente de a te relaxa după o zi de muncă

În era digitală agitată în care trăim, în care ritmul alert al vieții cotidiene poate…

40 de minute ago

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

16 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

21 de ore ago