Categories: Actualitate

A încercat să-şi omoare vecinul şi a dat cu maşina peste el

Maximilian Gânju

Incidentul deosebit de grav a avut loc în Simeria, iar cel care a vrut să-şi omoare vecinul lovindu-l cu maşina a fost arestat. Un complice al acestuia este şi el cercetat de procurori şi poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat în parcarea unui restaurant din Simeria, unde un bărbat a fost lovit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul faptei. ”La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp echipajele de ordine publică şi poliţie rutieră, care au demarat primele cercetări şi au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Băcia. Acesta le-a declarat poliţiştilor că, în urma unor discuţii în contradictoriu cu un vecin din comuna Băcia, alături de care a consumat băuturi alcoolice în restaurant, acesta l-a lovit cu maşina.
Cel bănuit de comiterea faptei, Atila Iosif Lorincz, un bărbat de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Băcia. Pe raza aceleiaşi localităţi a fost depistat un alt localnic, un tânăr de 24 de ani, care a luat parte la incident (se pare că şi acesta a lovit victima, cu pumnii şi picioarele)”, a informat IPJ Hunedoara. Bărbatul rănit a fost dus la U.P.U. Deva, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.
Cei doi agresori au fost reţinuţi şi magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis ca şoferul de 39 de ani, să fie arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Complicele său, tânărul de 24 de ani, a fost plasat în arest la domiciliu, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

11 ore ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

11 ore ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

11 ore ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

11 ore ago

Telenovelă sfârșită în sala de judecată

Amantul a devenit extrem de gelos și și-a urmărit iubita întocmai ca în filmele cu…

11 ore ago