Categories: Actualitate

A furat o maşină şi a făcut-o praf

Maximilian Gânju

Autorul este un adolescent de 17 ani care a condus maşina furată şi a comis accidentul rutier. Proprietarul autoturismului va trebui să scoată din buzunar circa 3.000 de lei pentru a-şi repara autoturismul, pentru că la această sumă sunt evaluate pagubele.

Poliţiştii din Deva au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani care le-a spus că maşina soţiei sale, parcată în faţa unui supermarket din municipiu, a fost furată. ”Autoturismul a fost identificat (…) pe Strada Împăratul Traian, din Deva, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime (a lovit poarta unui imobil). Cel aflat la volanul maşinii, un minor în vârstă de 17 ani, a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Deva, urmând a fi audiat cu privire la infracţiunea de conducere fără permis, în urma probatoriului urmând a se extinde cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de furt”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au mai stabilit că proprietara autoturismului era colegă de serviciu cu tânărul, amândoi lucrând la supermarketul Auchan. Tânărul i-a sustras cu o zi înainte cheile maşinii din poşeta aflată în vestiar, fapt reclamat la poliţie de femeie, iar a doua zi a furat maşina din parcarea supermarketului şi a plecat cu ea la plimbare, dar n-a ajuns prea departe.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

19 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

19 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

19 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

19 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

19 ore ago