Categories: Eveniment

A fugit din calea furiei fiului său

Loredana Goangă

O mamă în vârstă de 46 de ani, din comuna Veţel, a fugit de acasă pentru a scăpa de furia fiului său. Acesta a dat buzna în casa femeii şi după ce a ameninţat-o cu bătaia, a dat foc unei camere.
Totul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 22.35, când tânărul de 26 de ani, ameţit bine în urma alcoolului îngurgitat, a intrat în casa mamei sale şi a început să o ameninţe, după care a dat foc la mai multe lucruri din cameră. Văzând că nu o scoate la capăt cu acesta, femeia nu a găsit altă cale scăpare decât să fugă împreună cu ceilalţi doi copii minori ai săi la nişte vecini. Disperată, aceasta a sunat la poliţie, iar echipajul venit la faţa locului l-au scos pe tânăr din camera plină de fum. Beat, acesta a rămas în camera în care canapeaua, o pernă şi draperia ardeau mocnit şi risca să moară din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.
După ce l-au salvat, oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare, însă este cercetat în stare de libertate.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago