A fost numit un nou șef la Camera Agricolă Județeană

04-Calin-Marian-4907

Călin Petru Marian (foto) este de astăzi noul șef al Camerei Agricole Județene Hunedoara. Acesta a fost numit în funcție în cadrul ședinței Consiliului Județean Hunedoara, fiind votat în unanimitate de către consilierii județeni. Înainte de a primi votul consilierilor, acesta a susținut și examenele specifice pentru accederea într-o funcție publică, din cadrul concursului organizat de CJ Hunedoara. Marian Călin Petru a mai ocupat funcția de șef al  Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Hunedoara din 2012. Și atunci liberalul a susținut două teste pe care le-a trecut cu succes. (Natalia Bumbac)

2 comentarii la „A fost numit un nou șef la Camera Agricolă Județeană”

  1. A plecat de la apia cu probleme,de la sapard dupa mai multe drumuri la DNA.De aici poate mai ia citeva sute de ha de pasune de la primarii pe linga cele pe care le are deja.Si domnii astia ne vorbesc de examen,competenta,eliminarea politicii din viata publica,de moralitate.

  2. Bravo, caline inca o data le demonstrez prostilor ca nu au dreptate ca invidia este foarte mare.
    Mai Gheorghe, esti prost gramada si pe deasupra informat gresit, mai mananca ***** inca o data, si daca mai dai comenturi din aste in necunostinta de cauza pupa-i in *** pe toti.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.