Categories: Actualitate

A fost lansată „Aplicaţia Municipiul Hunedoara Sesizări”

Sorina Popa

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a avut o idee extrem de bună. Ca să nu-i mai pună pe drumuri pe hunedorenii care au o reclamaţie de făcut, primăria a lansat „Aplicaţia Municipiul Hunedoara Sesizări”, o aplicaţie gratuită, disponibilă, deocamdată, pentru telefoanele mobile cu sistem Android, în Play Store.
„În curând, aplicaţia va fi disponibilă şi în AppStore, pentru utilizatorii de iPhone/iPad. Dar nu vă faceţi probleme, dacă nu aveţi un smartphone cu Android, ne puteţi transmite sesizările direct pe site-ul primăriei. Am preluat modelul de la Primăria din Cluj Napoca, unde această aplicaţie funcţionează foarte bine. Este foarte simplu, odată făcută reclamaţia, ea merge direct către serviciul din primărie care poate să o rezolve. Monitorizăm toate sesizările prin info.cet, deci putem vedea exact unde a ajuns sesizarea şi dacă ea a fost soluţionată. Am ales acest sistem, pentru că, până acum, erau prea multe căi de comunicare între cetăţeni şi primărie. Aplicaţia este funcţională de două zile şi sperăm să fie utilizată de hunedoreni”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Aplicaţia respectivă are 11 rubrici, unde pot fi făcute sesizări legate de depozitare ilegală deşeuri, construcţii neautorizate, tulburarea liniştii publice, asistenţă socială, taxe şi impozite.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

2 zile ago