Categories: ActualitateFlash

A făcut infarct şi a murit, după ce a fost jefuită

Maximilian Gânju

O femeie de 79 de ani din localitatea Merişor, comuna Băniţa, a murit ieri dimineaţă chiar în biroul avocatului care o reprezenta într-un proces. Femeia s-a prăbuşit pe podeaua cabinetului, imediat după ce i-a povestit acestuia cum, în drum spre el, i-a fost furată o sumă mare de bani din geantă, bani pe care tocmai îi ridicase de la CEC.
Femeia, Danciu Lucreţia, îşi ridicase subvenţia care i se cuvenea pentru bucata de pământ deţinută, circa 3.000 de lei, iar o tânără din Colonia Petroşani care s-a oferit să o ajute să treacă drumul i-a furat banii din geantă. Ajunsă în biroul avocatului, bătrâna a descoperit că nu mai are suma de bani. I s-a făcut rău pe loc şi a căzut ca secerată la pământ. Avocatul a chemat imediat ambulanţa, însă medicii, deşi s-au chinuit timp de 30 de minute, n-au reuşit să o resusciteze.
„Noi am încercat să-i dăm primul ajutor, în sensul că am stropit-o cu apă, am frecat-o, dar a fost în zadar. A venit foarte repede Ambulanţa Petroşani, au încercat să o resusciteze, dar fără rezultat. Femeia a decedat şi urmează să intervină organismele abilitate”, a declarat avocatul Ana Mondoca, martor la incident. Trupul bătrânei a fost preluat de angajaţii de la Serviciul de Medicină Legală şi urmează să se efectueze necropsia, pentru a se stabili cauzele decesului. Poliţiştii au luat cunoştinţă de această situaţie, dar spun că aşteaptă o sesizare din partea rudelor femeii, referitoare la furt, pentru a demara cercetările.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

6 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

6 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

6 ore ago