Categories: Actualitate

A dispărut cu banii încasaţi de la client

Tânărul de 34 de ani, din Hunedoara, agent de vânzări la o firmă de materiale de construcţii, a avut o rătăcire şi şi-a pătat ca­zierul pentru o sumă apropiată de salariul său lunar.
Hunedoreanul a fost angajat ca agent de vânzări în anul 2018, la o firmă care livrează materiale de construcţii, iar printre atribuţiile de serviciu avea obligaţia de a livra marfa şi de a încasa contravaloarea acesteia de la clienţi. În majoritatea cazurilor, clienţii făceau plata mărfurilor prin ordin de plată, CEC sau bilet la ordin. Unul dintre ei prefera numerar, lucru care l-a tentat pe tânăr. La câteva luni de la angajare, Adrian Nicolae T. a livrat către client produse în valoare de peste 4.500 de lei, a încasat banii şi dus a fost. ”După apro­xi­mativ 1 săptămână martorul (…) a recu­pe­rat autoturismul de serviciu marca Renault Clio, utilizat de inculpat, de la tatăl incul­pa­tului. Cu aceeaşi ocazie, mama inculpatului
i-a predat martorului o declaraţie olografă în cuprinsul căreia inculpatul a consemnat că a pierdut suma de 4.635,65 lei şi că se obligă să o restituie prin salariul aferent lunii an­te­rioare şi diferenţa”, se arată în rechizitoriu. Angajatorul l-a concediat şi a depus plângere penală împotriva sa pentru delapidare. Tatăl tânărului a achitat tot prejudiciul însă acest lucru nu l-a scăpat de o condamnare. Ju­de­că­toria Hunedoara l-a condamnat pe agent la o pedeapsă de 1 an de închisoare cu sus­pen­dare şi un termen de încercare de doi ani, so­luţie care nu este definitivă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago