Categories: Eveniment

A comis trei infracţiuni

Nicoleta Popa

Un tânăr din Hunedoara a reuşit să comită trei infracţiuni dintr-o lovitură. Este vorba de vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere fără permis.
Sergiu Stanca, de 22 de ani, conducea un autoturism Opel Vectra, când, la un moment dat, a intrat într-un taxi care circula regulamentar. Accidentul s-a produs la intersecţia Bulevardului 1848 cu strada Viorele, din localitate. Din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul volanului, şi a intrat pe contrasens, lovind taxiul care staţiona în intersecţie, pentru a putea efectua virajul la stânga. Speriat, tânărul a fugit de la locul accidentului, în urma căruia o femeie de 64 de ani, pasageră în taxi, a fost rănită.

A fugit, de frică
Surpriza cea mare a fost atunci când oamenii legii l-au identificat şi i-au cerut permisul de conducere, iar acesta a spus că nu are. Potrivit agenţilor de poliţie, tânărul a fugit de la locul accidentului, pentru că nu avea permis. Maşina pe care o conducea era a unui prieten de-al său, de la care a cumpărat-o, însă nu a reuşit să întocmească toate actele şi să o înmatriculeze pe numele lui. Tânărul s-a ales astfel cu dosar de cercetare penală pentru comiterea celor trei infracţiuni. 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudenţă
Dat fiind condiţiile meteo nefavorabile din această perioadă, poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă. „De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să echipeze automobilul cu pneuri corespunzătoare sezonului, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum. Nu în ultimul rând, le recomandăm conducătorilor de vehicule pe două roţi, să evite deplasările în următoarea perioadă”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

19 ore ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

19 ore ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

19 ore ago

Suntem pregătiți pentru un blackout total? Ce provizii trebuie să avem în case

Adriana Năstase Este greu să ne imaginăm ce am putea face în timpul unei întreruperi…

19 ore ago

Fost miner din Petroșani, condamnat pentru că a vrut să-și ucidă verișorul

Ortacul s-a pensionat de la mină și a decis să se reîntoarcă la casa părin­tească,…

19 ore ago

Profesor de religie, condamnat pentru că și-a bătut soacra

Absolvent de Teologie, dascăl de religie în județul Hunedoara, bărbatul le-a spus anchetatorilor că a…

19 ore ago