Categories: Eveniment

A cãzut de la etajul trei!

Dan Terteci

Un copil de doi ani s-a accidentat într-un bloc de locuinţe din Hunedoara. Micuţul a rămas nesupravegheat pe scara blocului şi a căzut peste balustradă câţiva metri în gol. Acum este internat în stare gravă la o clinică de neurochirurgie din Timişoara.
Poliţiştii i-au întocmit mamei băiatului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Copilul se juca pe scara blocului la etajul trei. Într-un moment de neatenţie a părinţilor, s-a strecurat prin grilajul balustradei şi a căzut în gol. A avut noroc că la etajul doi există o bucată de tablă, care i-a oprit căderea. Altfel, până jos ar fi putut să se zdrobească.

Se aşteptau la accidente
Oamenii din bloc spun că oricând se poate produce acolo o tragedie, pentru că în imobil sunt foarte mulţi copii mici pe scară şi ei pot fi victime ale unui asemenea accident stupid. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, iar de acolo, a fost trimis imediat la Timişoara.
Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de serviciul de Urgenţă al spitalului din localitate, despre faptul că, a fost adus spre internare un copil, prezentând „traumatism cranio-facial acut şi fractură parietală în coloana cervicală”. S-a constituit echipă operativă care a stabilit că acesta are vârsta de doi ani, din verificări rezultând că, în timp ce se deplasa pe scări, a fost lăsat nesupravegheat de mama sa, Rozalia B., de 28 de ani şi a căzut de la etaj printre balustrada metalică. Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Câţiva locatari au montat plăci de lemn în grilajul balustradei, pentru a evita pe viitor alte accidente.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

17 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

17 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

17 ore ago