Categories: StiriUltima Ora

A murit Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, a decedat, astăzi 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgenă de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală pentru probleme cardiace, anunţă presa centrală.
Politicianul a fost dus în cursul zilei de luni, cu o ambulanţă, la spital, după ce a acuzat probleme respiratorii. Starea de sănătate s-a agravat spre după-amiază, iar în cursul serii surse apropiate familiei au confirmat că politicianul a decedat. Medicii spitalului au refuzat sa dea orice fel de informatii despre gravitatea bolii fostului senator.
Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era căsătorit şi avea două fiice. A fost preşedintele fondator al Partidului România Mare, europarlamentar, senator, vicepreşedinte al Senatului şi candidat la preşedinţia României de cinci ori. Pe lângă activitatea politică, acesta s-a afirmat ca scriitor şi publicist, fiind un discipol al scriitorului Eugen Barbu.
În 7 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a postat pe contul său de Facebook câteva versuri care acum par premonitorii referitor la sfârşitul său: „Hai, Moarte, să bem o cafea/ Ţi-o fac cu caimac, aromată/ Mai leapădă-ţi coasa cea grea/ Şi mantia asta ciudată”, sunt versurile postate de poet pe Facebook.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

14 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

14 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

14 ore ago