Noul subprefect, învestit oficial în funcţie

Noul subprefect al judeţului, Fabius-Tiberiu Kiszely, a fost învestit, ieri, în funcţie. Cum se procedează în asemenea ocazii, la eveniment au fost prezenţi reprezentanţii autorităţilor judeţene, primari, directori de deconcentrate, parlamentari, oameni de afaceri.
„Funcţia de subprefect este o funcţie care onorează şi care trebuie onorată. Am în faţă mai multe obiective pe care vreau să le duc la bun sfârşit. Finalizarea bugetelor privind proiectele cu fonduri europene din judeţul Hunedoara este unul dintre acestea. Pregătirea instituţională pentru a putea absorbi şi fondurile europene viitoare. Apoi, problemele de mediu. Judeţul nostru este unul care are o incidenţă majoră în ceea ce priveşte problematica de mediu. Eficienţa administrativă este un alt obiectiv pe care îl am în faţă”, a declarat Fabius-Tiberiu Kiszely, după ce a fost învestit în noua funcţie. Subprefectul Kiszely a terminat Politehnica din Timişoara, este căsătorit şi are o fată. S-a căsătorit, în 27 decembrie 1989, la 23 de ani, fiind, alături de aleasa inimii sale, prima pereche din judeţ care a făcut acest pas, după Revoluţie. El vine în locul lui Gabriel Samoilescu, care a demisionat din acest post, în urmă cu câteva luni, din motive personale. (A. Năstase)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Haoleo, cine are intirese sa arda gunoaili de atatea zili la Deva ?? Nu ie intires sa si stinga ?? Ne afumam ca slanina, nesimtitilor. Nu mai exista garda de mediu, pompieri, primar, consiliu local etc etc ???

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

10 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

10 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

10 ore ago