Dan Bobouțanu,
primarul municipiului Hunedoara

Pentru că s-a gândit imediat cum să le vină în ajutor nevaccinaților care au probleme de rezolvat la primărie, fiind amenajat un birou în fața sediului instituției.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • România a devenit o țară răvășită de pandemie, cu spitale arhipline, cu sute de morți pe zi și cu drame greu de exprimat în cuvinte. Rămân, însă, o mulțime de imagini care surprind istoria neagră a acestei perioade. Ori domnule primar în ce parte a istoriei se înscrie demersul dumneavoastră, câte demersuri de același gen ați văzut în occident (acolo unde au început relaxările)?

  • Daca ne uitam la televiziunile care au tema sa infricoseze da atunci Romania este o tara cu spitale arhipline, daca ne gandim ca transporturi nu avem de nici un fel, ca second hand-urile ne polueaza si in fabricile care functionau se ard cauciucuri care ne polueaza si mai mult si suntem in pericol sa ne imbolnavim de diverse afectiuni-la care dvs antevorbitorul meu nu va ganditi vedem alt tip de Romanie sufocata de gunoaiele din exterior aduse si depozitate aici, cu paduri defrisate, dar dvs vedeti doar nemernicia asta de virus. Vedeti doar virusul ca numai asta doriti sa vedeti, minciuna si manipularea! Nu va ganditi ca sunt persoane cu boli incurabile manate sa se vaccineze desi nu au voie din cauza bolii pe care o au-da au cancer!!! Nu vedeti ca bunii eroi din linia intai sunt premiati de big pharma si au tot interesul sa te mane la vaccin, la un anumit tip de vaccin!
    Romania putea avea medicamente antivirale in depozite ca alte tari insa cei din frunte care s-au gandit ca sunt capabili sa conduca precum sasul si caricatura de prim ministru plus specialistul in descarcerare nu auachizitionat antivirale. Le place spectacolul in care ambulante cu si fara persoane se misca prin oras cu sirenele urland, le plac spectcolele cu paramedici mascati, o si lipsesc izoletele! Nu v-ati intrebat unde sunt izoletele cum de v-a scapat asta ca vad ca intrati in probleme de istorie!!! Ce are istoria aici, cu o multime de incapabili si incompetenti? Istoria ne va arata ca vreo 10 ani dupa mandatul unui securist a venit un alt incapabil!
    Deci demersul primarului sa instaleze un chiosc pt nevaccinati este laudabil!
    Dumneavoastra ce ati face cu nevaccinatii? I-ati trimite intr-un lagar??? presupun ca da, ca istoria a avut si un capitol in care pentru o suma de ani existau lagare care erau trecute sub tacere, intr-o anumita tara a Europei care acum ne da sfaturi de buna purtare si la care ne uitam ca la un El Dorado!!!

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

14 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

14 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

14 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

14 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

14 ore ago