S-a dat cel mai aprig con­testator al şefului urbei, s-a bătut, chipurile, cu deciziile sale nu toc­mai corecte şi benefice pentru comunitate, pentru ca la final să se dovedească faptul că totul a fost doar de derută. Este vorba de un ales local dintr-o urbe din sudul judeţului care s-a transformat, peste noap­te, în cel mai mare sus­ţinător al primarului, dar nu degeaba. Gurile rele spun că omul a făcut jo­curile viitorului său şef pe linie de întreprindere de multă vreme, chiar dacă lăsa impresia că joa­că în tabăra adversă. Chiar şi în campania din toamna trecută a fost un aprig contestator, poate cel mai vocal şi violent în limbaj. Gurile rele spun că omul a ajuns la concluzia că a jucat suficient timp la două capete iar acum se poate retrage pentru a-şi savura recompensa. Un necaz provocat din nea­tenţie îl face contestabil şi nu mai foloseşte în viitor ca un oponent al re­gi­mului. Aşa că îşi primeşte o funcţie de conducere într-un serviciu care se va înfiinţa cât mai curând şi care va reuni alte structuri inutile subordonate edi­lului.

 

Debandadă într-o circă dintr-o urbe din regiunea cu lămpaşe. Un lung şir de eşecuri în prinderea ne­trebnicilor se datorează in­competenţei şefului. Gu­rile rele spun că lucrurile se vor schimba cât de cu­rând iar cel ţinut în braţe de către rudele sale cu grade mai mari va fi schim­bat. Decizia a fost luată de şefii cei mari după ce li
s-au furnizat o serie de informaţii despre incom­petenţa superiorului lor. Gurile rele spun că cel care a ”sifonat” pentru binele colegilor săi şi al lui, dar şi al comunităţii, are pro­be solide. Acesta le-a arătat şefilor cum gradatul este mai tot timpul ”ciupit” la muncă, iar după pro­gram face alături de câţiva protejaţi adevărate petre­ceri porceşti.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

11 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

12 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

12 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

12 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

13 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

13 ore ago