Ping-pong politic între Roman şi Moloţ

Contrele dintre liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman (foto dreapta) şi preşedintele ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ (foto stânga), continuă. De data asta, problema a apărut după ce Roman a declarat că ALDE Hunedoara este un tomberon politic ce aspiră tot ce pleacă din PNL.
„Să ne ceară scuze public, în mass-media”
Atinşi în amorul propriu, Moloţ şi ai lui tovarăşi nu stau prea mult pe gânduri şi imediat trimit o „informare pentru presă” semnată
Biroul de presă al ALDE Hunedoara, în care îşi exprimă poziţia referitoare la declaraţia liderului judeţean al PNL.
„Regretăm sincer faptul că un partid care se consideră liberal (PNL) – asta însemnând civilizaţie şi eleganţă politică inclusiv în comunicare -, în faţa unor provocări politice cum este pierderea de membri (nu este vinovată ALDE pentru faptul că mulţi liberali părăsesc organizaţia pe care o conduce domnul Florin Roman), foloseşte un limbaj lipsit de decenţă şi respect la adresa celorlalţi competitori electorali, încercând, astfel, să câştige notorietate în spaţiul disputelor indecente.
ALDE, cu politicieni serioşi, care îşi respectă adversarii politici, nu va intra în acest joc nedemn al declaraţiilor descalificante – atât pentru persoanele, cât şi pentru partidul care le girează -, pe care l-a propus PNL Hunedoara, prin vocea preşedintelui interimar. Nu credem în vulgaritate ca instrument politic, pentru că noi propunem cetăţenilor o Românie a decenţei, nu una a trivialităţii. Tocmai de aceea, singurul lucru pe care îl transmitem public, referitor la această jenantă situaţie, este solicitarea noastră ca PNL Hunedoara şi liderul interimar al acestei organizaţii, domnul Florin Roman, să facă gestul onorabil de a cere scuze public, tot în mass-media, organizaţiei ALDE Hunedoara”, se precizează în comunicatul amintit.
„Elegant şi omenesc ar fi să iasă la pensie”
Iată care este răspunsul lui Florin Roman pentru fostul şef al liberalilor hunedoreni.
„Frumos, elegant şi omenesc ar fi ca Mircea Moloţ să iasă la pensie, să-şi dea demisia din politică şi să lase pe alţii mai tineri să facă politică. Să se retragă, deoarece steaua lui politică a apus şi este la o vârstă la care mai bine şi-ar creşte nepoţica. I-am numit tomberon politic pentru că aceia care s-au înscris în ALDE, după ce au plecat de la PNL, sunt frustraţi, ei nefiind susţinuţi pentru o candidatură la alegerile locale sau la cele parlamentare. Sau este vorba de directori care au demisionat din PNL şi s-au înscris în ALDE în speranţa că-şi vor păstra scaunul de director sau de directoraş. Moloţ nu poate vorbi în numele liberalismului, odată ce a trădat PNL, partid care i-a oferit cele mai mari satisfacţii politice şi administrative. «Adevăraţii liberali» sunt cei care au votat ca Gabriel Oprea să nu fie târât în faţa Justiţiei şi acum stau remorcă la căruţa PSD. Nu cred că vor ajunge la ciolan, poate doar la oscioarele golite de carne aruncate printre dinţi de liderii PSD”, a declarat Florin Roman, preşedintele interimar al PNL Hunedoara, în replică la comunicatul făcut public de ALDE Hunedoara. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Complet greșit Florin Roman. Cum adică să-și vadă liniștit de pensie ? Cu cinici dosare penale ? Va trebui să se cazeze la Bârcea unde își va scrie memoriile.

  • Elegant şi omenesc ar fi fost sa stai d-l Roman la tine acasa sa faci regula acolo, aici in Hunedoara sunt altii mai buni decat tine dar nu au loc.
    Acest Molot de care vorbesti a tinut partidul acolo sus, dar din pacate cu animite jigodii in NOUL PNL nu ma mai ajunge nicaieri si se va alege praful si o sa te intorci cu codita intre picioare.

  • 1. Daca prostanacul asta albanez ar fi doar putin liberal, ar vedea ca adversarul este PSD ul.
    2. PDL sa nu vorbeasca de "tomberoane politice". Felul lor de "deversare verbala" nu s-a schimbat de pe vremea Chiorului Hot si Betivan
    3. Pai daca dita-mai partidul "unit si puternic" (PDL+pnl) se bate cu muste, atunci in judet va lua cam 10%.
    Cat despre lideri vopsiti (la propriu si la figurat), parasutati (sau poate lepadati) de altii, nu crad ca-i mai crediteaza nimeni cu nimic.

  • Florin acesta pus de mafia lu Hava este un fatalau,chiar eu am fost pus acum 4 ani de amanta lui sa stau sa vad cand ajunge acasa nestiind despre cine este vb am primit doar marca auto si culoarea plus locatia unde trebuia sa ajunga ,sa lase Hunedoara in pace ca nu e loc de mici dinozauri ,sper ca Antena 1 sa l desfiinteze definitiv pe acest individ.

  • Nimeni, într-adevăr ești tare dacă ai fost slugoiul plătit al amantei lui Roman. Părerile tale sunt pertinente și la obiect, ca ale unuia care ține lumânarea.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

12 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

12 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

13 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

13 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

13 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

13 ore ago