Categories: Publicitate

10 pași pentru a-ți alege rochia de mireasă perfectă

 

Nunta reprezintă începutul unui nou capitol al vieții voastre. Atunci când te căsătorești cu bărbatul visurilor tale cu siguranță îți dorești să arăți precum o prințesă. Rochia de mireasă va fi elementul central al ceremoniei precum și printre primele lucruri asupra cărora ochii invitaților vor fi atintiți.  O rochie de mireasa minunata te va transforma  și îți va evidenția și mai mult frumusețea naturală. Alocă-ți timpul necesar pentru căutare și acordă-le importanța necesară acestor pași pentru a ajunge în posesia rochiei de mireasă mult visată.

Locația, locația, locația!

Locul în care va avea loc ceremonia te va ajuta să-ți concetrezi mai mult căutările spre un anumit model de rochie de mireasă. De asemenea, dacă ai deja un anumit model în minte poți opta pentru o rochie de mireasa deosebita la comanda. Dacă ceremonia va avea loc de exemplu în timpul zilei pe o plajă, poți exclude automat trena lungă și ornamentele dramatice. Va veți rosti jurămintele într-o catedrală splendidă și impunătoare? Atunci evită pe cât posibil rochiile scurte, care ar putea fi purtate la un eveniment de tip cocktail. Cele mai multe țesături din care sunt confecționate rochiile de mireasă sunt potrivite pentru toate anotimpurile însă, o mare parte dintre acestea sunt mult mai potrivite pentru perioada caldă a anului. Pentru temperaturi scăzute ideale sunt catifeaua și brocartul.

Setează-ți un buget

Alege suma pe care dorești să o cheltuiești înainte de a începe cautările. În acest fel nu te vei duce către o rochie pe care știi că nu ți-o permiți. De obicei, pentru o nuntă vei avea nevoie de mai multe lucruri pe lângă rochia de mireasă. Voalul, lenjeria, și orice alte accesorii care reprezintă aproximativ 15% din costul total al nunții așa că fii cumpătată cu privire la partea financiară.

Caută din timp

Începeți cumpărăturile cu aproximativ 6 – 9 luni înainte de marele eveniment. Sunt necesare aproximativ patru luni pentru ca un producător să facă o rochie de mireasă și alte două luni pentru a finaliza modificările. Rochiile foarte elaborate vor necesita chiar mai mult timp. Ești în criză de timp? Multe magazine acceptă comenzi pentru o perioadă mai scurtă de timp pentru o taxă suplimentară, dar modelele din care vei alege vor fi probabil mai limitate. De asemenea, poți alege o rochie gata realizată. Daca ai noroc, te vei bucura de una care necesita foarte puține modificări.

Fă-ți căutările

Atunci când ești în căutarea rochiei perfecte te vei întâlni cu diferiți termeni specifici de design sau te vei afla in situația în care vei încerca să diferențiezi mai multe nuanțe de alb. Poți alege să te documentezi din reviste destinate viitoarelor mirese, cărți sau site-uri web pentru a afla mai multe despre țesături, siluete și modele, astfel încât sa poți transmite mai bine ceea ce iți dorești de la rochia de mireasă.

Fă un plan

    Decide unde ai vrea să mergi și apelează la un magazin specializat in rochii de mireasa, pentru a afla ce se poartă, pentru a fi indrumată către cea mai bună alegere, pentru a afla care este gama de prețuri pentru rochiile de mireasă, dacă îți sunt oferite și accesoriile și chiar pentru a afla dacă magazinul respectiv va realiza eventualele modificări ale rochiei.  Daca este posibil încearcă să-ți oferi o săptămână în care să faci toate cumpărăturile necesare. Limitează-te la două magazine pe zi, astfel încât să nu te epuizezi după o singură zi și să uiți tot ceea ce ai văzut și probat.

Plan de rezervă

Ia cu tine ceea ce ști că vei purta, lucruri precum un colier special pe care dorești să-l porți, un voal și accesorii de acest fel, lucruri care îi aduc un plus de personalitate ținutei. De cele mai multe ori magazinele îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a proba rochia mult dorită, dar dacă deții un articol vestimentar deosebit este bine să-l iei cu tine pentru a vedea clar cum arată împreună cu rochia pe care dorești să o cumperi.

          De asemenea, este posibil să ai nevoie de sfatul unor persoane de încredere, dar ai mare grijă pe cine aduci cu tine. Persoanele care te fac să fii și mai confuză și sunt iritate de situația în care se află vor face mai mult rău decât bine. Ia cu tine una-două persoane de încredere, care să-ți cunoască gusturile și care sunt sincere atunci când iți oferă un sfat.

Găsiți o rochie la un preț bun

Nu trebuie să cheltuiți sume foarte mari de bani pentru a vă bucura de o rochie de mireasă perfectă. De câteva ori pe an există reduceri mari iar în acea perioadă puteți trece să vedeți dacă există un model care v-ar plăcea foarte mult. Pentru a afla unde puteti găsi rochii de mireasa superbe la reducere, întrebați-vă prietenii, mergeți pe site-urile de specialitate și abonați-vă la listele de discuții.

Păstrează-ți opțiunile deschise

Acesta este unul din cele mai importante lucruri atunci când pornești în căutarea rochiei de mireasă. Astfel, acordă importanța necesară acestui sfat și încearcă și rochii care la prima vedere nu par a fi stilul tău. Unele rochii nu arată foarte bine atunci când sunt pe umeraș comparativ cu modul în care arată atunci când o probezi. Pe de alta parte, nu te lăsa niciodată influențată să cumperi o rochie de mireasă pe care nu o consideri perfectă pentru tine.

Pentru ultimele modificări

De obicei, ai nevoie de două, trei accesorii pe care să le iei cu tine atunci când dorești să îi oferi rochiei de mireasă câteva modificări pentru a se așeza perfect pe forma corpului.

Prima întâlnire pentru modificările necesare trebuie sa aibă loc cu două până la trei luni înainte de nuntă, moment în care trebuie să ai îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile pe care le vei purta. De asemenea, acum este și momentul să îți aranjezi părul așa cum îl vei avea în ziua nunții pentru a vedea exact cum arată împreună cu rochia și accesoriile. De asemenea, este și momentul în care trebuie să acorzi atenție deosebită detaliilor. Poți ridica brațele cu ușurință? Rochia face cute neplăcute atunci când ești în mișcare? O poți purta pentru o perioadă lungă de timp?

Ultima întâlnire pentru retușurile finale are loc de obicei cu o săptămână sau două înainte de marele eveniment. Este și momentul în care îți poți aduce o persoana de încredere pentru a-ți oferi un sfat sincer  referitor la modul în care se prezintă ținuta completă.

Odată ce rochia de mireasă este gata pentru marele eveniment, ești mai aproape cu un pas de a fi mireasa deosebită care mereu ți-ai dorit să fii. A venit momentul să aștepți cu bucurie și cu o mai mare calmitate ziua cea mare. Acum ești pregătită să fii fabuloasă și să rămâi mereu prezentă în memoria celorlalți ca o prezență deosebită.

 

 

 

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

15 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

15 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

15 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

15 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

15 ore ago