„Vom da votul în functie de ofertã”

Nicolle Ebner
Cu toate că, alături de PNL, PSD Hunedoara  a scos, la prezidenţialele din decembrie 2009, cel mai bun rezultat din Transilvania pentru candidatul Mircea Geoană, liderul social-democraţilor hunedoreni, Florin Cazacu, dă de înţeles că nu este împotriva unei schimbări „la vârful” PSD, ba mai mult, „o analiză în congres este strict necesară”.
„Toţi candidaţii la şefia PSD au şanse”
„Faptul că există mai multe intenţii de a se candida la preşedinţia PSD este încă o dovadă că partidul are multe valori, că este puternic şi sunt convins că se va respecta întru totul statutul pentru alegerea sau realegerea preşedintelui. Geoană a fost foarte aproape să fie preşedinte, a câştigat alegerile în România, şi sunt convins că aceste rezultate vor atârna greu în alegerea preşedintelui PSD. Pe de altă parte, o analiză în congres este strict necesară, pentru a hotărî asupra viitorului şi a rolului pe care formaţiunea trebuie să şi-l asume”, a declarat Florin Cazacu. Liderul filialei judeţene PSD Hunedoara crede că toţi candidaţii la preşedinţia PSD au şanse, însă este prematur să se pronunţe pe cine va susţine PSD Hunedoara. „Votul nostru va fi în funcţie de campania pe care şi-o va face fiecare candidat în teritoriu, de oferta şi modul în care vor putea să-i convingă pe social-democraţii hunedoreni că programul lor este cel mai bun pentru viitorul partidului”, a mai spus Cazacu.

Februarie, luna decisivă
Preşedintele onorific, Ion Iliescu, consideră că este nevoie de o echipă în fruntea partidului şi nu de o singură persoană. Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat că ar putea să îşi asume candidatura la preşedinţia partidului, intenţie pe care şi-a exprimat-o şi senatorul Miron Mitrea. Se vorbeşte şi despre o nouă tentativă a lui Adrian Năstase de a reveni în fruntea PSD. Lucrările Consiliului Naţional, unde urmează să fie luate decizii despre organizarea Congresului PSD, ar putea avea loc, în principiu, pe 12 februarie.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago