Categories: Sport

„Nesimţiţi” că… nu s-au dat deoparte?

Ciprian Marinuţ

Mureşul Deva s-a mişcat mult mai cu talent în partida cu lidera UTA Arad, decât în meciul câştigat etapa trecută, cu Jiul, şi a arătat uneori chiar fotbal de bună calitate. Numai că… partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, şi nu cu victoria devenilor, cum s-a întâmplat la Petroşani, unde Jiul a dominat mai mult decât a făcut-o UTA la Deva.

Joc mai bun, rezultat mai slab
Devenii au jucat cu curaj şi cu ambiţie în debutul meciului, iar eforturile au fost răsplătite destul de rapid. Semnalul clătinării arădenilor l-a dat Gâlcă (21), nou-intrat în locul accidentatului Mihuţ, care a ţintit propria transversală, când a încercat să degajeze din careul mic. La cornerul ce a urmat, Lintaru a prelungit pe spate centrarea lui Pribac, iar Bud (min. 22), venit la colţul lung, a marcat cu capul din plonjon: 1-0.  Imediat după gol, lidera a reacţionat şi a început cursa pentru egalare. Au fost numeroase ocazii la poarta Mureşului, însă fie a apărat Rahoveanu foarte bine, fie au ratat arădenii. Lintaru (73) putea închide însă conturile în favoarea devenilor, dar s-a pus în genunchi, în loc să reia simplu cu latul în poartă. Până la urmă, asediul arădenilor a dat roade, iar Batin (min. 85) a egalat cu o lovitură de cap de la trei-patru metri, după centrarea lui Roman. Ca o curiozitate, ambele goluri ale partidei au fost marcate de jucătorii cu numărul 13.

Barbu acuză şi jigneşte
Nemulţumit de felul în care UTA a reuşit să egaleze, după ce a dominat autoritar repriza secundă, antrenorul devenilor, Gică Barbu, a dat cu piatra-n arădeni de parcă fotbaliştii şi antrenorii Mureşului ar fi nişte imaculaţi. „Golul arădenilor a venit în urma unei faze lipsite cu desăvârşire de fair-play. Un jucător al lor a fost la pământ, le-am dat mingea afară, pentru a putea interveni medicul, iar ei din out, în loc să ne dea mingea, au dat gol. Întotdeauna am stimat UTA şi Aradul, dar azi au fost nesimţiţi. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar jucătorii UTA-ei au fost nesimţiţi. Iar în opinia mea, UTA este o echipă de locul 4-5, în nici un caz nu arată ca un lider. Mă aşteptam la altceva de la gruparea de pe primul loc, dar doar au aruncat mingi pe vârfuri, la bătaie”, a spus Barbu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago