Zona de Centru şi de Vest a României, prioritară pentru europarlamentarul Victor Negrescu

Într-un discurs susţinut în plenul Parlamentului European, eurodeputatul Victor Negrescu (foto) a dat asigurări că va face în continuare toate eforturile pentru promovarea zonelor de Centru şi de Vest ale României în Europa.
Negrescu a subliniat, totodată, că se va asigura ca şi cetăţenii acestora să aibă acces la beneficiile proiectelor pilot, în valoare de 9,3 milioane de euro, iniţiate de el pe parcursul acestui mandat.
„La jumătatea mandatului de europarlamentar, mă bucur să transmit un nou mesaj tuturor celor din Transilvania şi Banat care au avut încredere în mine. Am luat cuvântul de nenumărate ori în Parlamentul European, pentru a vorbi despre zona noastră, am sprijinit dezvoltarea unei forme de reprezentare a intereselor locale în capitala europeană, am contribuit la numeroase acţiuni de promovare a zonei, printre care cel mai mare festival al românilor din Belgia. Pe viitor, voi organiza la Parlamentul European o serie de conferinţe şi expoziţii pentru promovarea zonei de Centru şi de Vest a României şi mai ales, mă voi asigura ca proiectele pilot, în valoare de 9,3 milioane de euro, aduse României, să ajute beneficiari din Transilvania şi Banat”, a declarat eurodeputatul social-democrat.
Victor Negrescu este europarlamentarul care a iniţiat cel mai mare număr de proiecte aprobate pentru finanţare de la Comisia Europeană – circa opt proiecte, în valoare de peste 9,3 milioane de euro, pentru acţiuni în domeniul sănătăţii, educaţiei, industriei şi noilor tehnologii.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

17 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

17 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

17 ore ago