Categories: Comunitate

Ziua Îndrăgostiţilor, la Aqua Land Deva

La sfârşitul săptămânii trecute, conducerea complexului Aqua Land Deva a organizat o petrecere dedicată Zilei Îndrăgostiţilor. Petrecerea a avut un mare succes, dovadă fiind participarea masivă. Oamenii au venit şi din alte judeţe, pe lângă cei din Hunedoara.

„Sâmbătă, am organizat la Aqua Land un eveniment dedicat Zilei Îndrăgostiţilor, «Pool party – Valentine’s Day». Spre deosebire de anii trecuţi, când a fost o petrecere cu baloane pentru a crea o atmosferă specială, în acest an am avut un «ingredient» în plus, o surpriză plăcută pentru vizitatorii complexului, foarte multă spumă. A fost o distracţie pe cinste, iar participanţii au fost foarte încântaţi. Am organizat jocuri tematice, cu muzică de divertisment, astfel încât, pe lângă beneficiile înotului şi ale mişcării, cei care au venit la Aqua Land au simţit că a fost o zi deosebită. Am înregistrat peste 700 de clienţi, mulţi dintre ei veniţi din judeţele Alba şi Sibiu. Ţinând cont de atmosfera care s-a creat la evenimentul de sâmbătă, ne propunem să folosim aparatul de spumă şi cu alte ocazii”, a declarat Irinel Faur, directorul complexului Aqua Land Deva. Acesta a mai precizat că biletul de intrare la acest eveniment a fost de 20 de lei pentru copii şi 25 de lei pentru adulţi. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • SARBATORILE DESFRAULUI
    Tot ce am luat de la Bogata America, SERBARILE DESFRAULUI, nu sunt noi sub soare.
    Tot asa se facea si in muribundul Imperiu Roman.
    Doamne , iarta - i pe tineri, ca nu stiu ce fac, ca ne conduc Doamne multinationalele prin "cainii de casa" (trusturile media), si ne-au facut orbi si rai.
    Dumnezeu sa aiba mila de noi de toti.

  • Nu draga Alex, nu sunt, dimpotriva. Dar daca ai incerca macar putin sa vezi unde duc toate excesele culinare si distractiile furibund mediatizate, poate ca te-ai pune si tu un minut sa te rogi. Nu acuz nici consumatorii, nici tinerii, doar campaniile de marketing pentru o chestie impusa care nu are nimic de a face cu sfintenia. Cum nimic nu are de a face cu sfintenia din sarbatorirea cu betii salbatice si tone de mici.
    Nu sunt nici mai drept si cu siguranta nici mai bun, doar ma rog, ca tinerii, care au mai ramas in tara noastra, sa nu mai amestece sfintenia cu consumul nemasurat. Da, asta nu da bine pentru un comerciant, chiar romanii au avut ca una din primele cauze de persecutie impotriva crestinilor "postul", ca scadeau vanzarile.
    Vezi asta e una din deosebirile esentiale de vederi intre crestinii de vest si noi. Da, ei vorbesc frumos, traiesc bine, se roaga elegant, dar nu vei auzi nimic niciodata despre post. Vorbesc de perioade mai lungi de postire. Nu-i critic, dar identitatea noastra, cel putin din acest punct de vedere sper sa se pastreze. Iar harababura de mici , bere si alcool din sarbatori sa nu mai fie amestecata in capetele noastre cu sfintenia.
    Spor in toate Alex, sanatate si intelepciune sa-ti dea Bunul Dumnezeu !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

8 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

8 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

8 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

8 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

9 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

9 ore ago