Categories: Sport

West Deva a câştigat la Oradea

Nicolae Gavrea

Echipa deveană de futsal aflată în mare nevoie de puncte a evoluat la finalul săptămânii trecute în deplasare la Dinamo Leonardo Oradea. Meciul a fost unul cu miză pentru West Deva, formaţie care nu îşi găseşte ritmul necesar pentru evitarea zonei din subsolul clasamentului.

Până la urmă, în partida de la Oradea, devenii au obţinut victoria dorită, fiind prima victorie din campionat în acest retur, după o serie de cinci înfrângeri consecutive înregistrate în acest an. West Deva a câştigat cu 10 – 7 (6 – 2) la capătul unui joc spectaculos, cu multe goluri de ambele părţi. Au marcat pentru formaţia din Deva – Alin Paul (2 goluri), Siklodi, Ciobanu (4 goluri, sărbătorind şi aniversarea zilei de naştere)), Gavrilă şi Visan (2 goluri).
Cu această victorie, West Deva a revenit pe locul 8 în clasament, profitând şi de înfrângerea suferită pe teren propriu de Inter Gheorgheni, învinsă de Bukovina Vicov cu 4 – 2.
Într-un alt joc al etapei a 18-a, Futsal Ceahlăul a învins pe Fortius Buzău cu 3 – 2, iar întâlnirea KSE Tg. Secuiesc – CFF Clujana Cluj s-a disputat aseară, după închiderea ediţiei.
În clasamentul Ligii a doua continuă să conducă Clujana Cluj, cu 42 de puncte, urmată de Luceafărul Buzău, cu 37 şi Colţea Braşov, cu 32. Etapa următoare programează în 15 aprilie (înainte de alegerile de la FR Fotbal) întâlnirea dintre West Deva şi Luceafărul Buzău, în partida tur devenii impunându-se în deplasare cu 9 – 8.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

o zi ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

2 zile ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

2 zile ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

2 zile ago