Categories: Actualitate

Weekend negru pe şoselele judeţului

Maximilian Gânju
Oana Mihnea

În acest sfârşit de săptămână, pe şoselele judeţului s-au înregistrat mai multe accidente rutiere grave.
S-a urcat băut la volan şi a intrat într-un autoturism
Cel mai grav accident a avut loc în municipiul Vulcan, unde şoferul unui autoturism a fost lovit în plin de o autoutilitară de marfă al cărui şofer băuse înainte de a se urca la volan. În urma impactului, bărbatul aflat la volanul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ale pompierilor din municipiul Petroşani. Victima fost scoasă în stare stabilă şi dusă la spitalul din Vulcan pentru îngrijiri medicale, iar medicii spun că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol. Poliţiştii au stabilit că şoferul dubiţei consumase băuturi alcoolice şi a fost dus şi el la Unitatea Primiri Urgenţe pentru a i se stabili alcoolemia. Procurorii au decis să-l cerceteze pe acesta pentru vătămare corporală din culpă şi l-au plasat sub control judiciar.
Motociclist rănit grav
Un alt accident rutier grav s-a produs pe DN 66, la ieşire din municipiul Petroşani, victimă fiind un tânăr de 37 de ani, din Târgovişte. Acesta conducea o motocicletă pe DN 66 şi a vrut să depăşească două autovehicule din faţa sa, însă nu s-a asigurat cu privire la faptul că unul dintre ele s-a încadrat pentru a vira spre stânga. Motociclistul a lovit aripa stânga-spate a autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Petrila, şi a fost proiectat pe şosea, fiind accidentat grav şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.
Accident spectaculos în Taia-Petrila
Un alt şofer a scăpat miraculos după ce a ieşit cu maşina în decor şi a spulberat gardul unei proprietăţi pe o distanţă de circa 30 de metri. Accidentul s-a înregistrat în zona Taia din localitatea Petrila, iar şoferul care conducea un autoturism înmatriculat în Franţa, a plecat de la locul evenimentului rutier. Poliţiştii din Petrila au început imediat verificările pentru a descoperi dacă accidentul rutier s-a soldat cu victime, însă după ce au verificat toate unităţile medicale din localitate, cât şi din Petroşani, au constatat că nu s-a prezentat nici o persoană care să fi suferit răni ce ar putea face legătura cu evenimentul rutier. Potrivit comisarului Ovidiu Zaharie, şeful Poliţiei Petrila, autoturismul implicat în accident a ajuns în curtea poliţiei din localitate şi anchetatorii au demarat cercetările pentru a-l identifica pe cel aflat la volan. Dat fiind faptul că incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, şoferul scapă de dosar penal, asta în caz că nu a comis şi o altă infracţiune, cum ar fi conducere fără permis sau a unui autoturism neînmatriculat.
Trei răniţi la Gothatea
Sâmbătă, în jurul orei 7.30, un alt accident rutier a avut loc, de această dată pe Valea Mureşului. Un bărbat din judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, în localitatea Gothatea, a intrat pe contrasens într-o curbă uşoară la stânga şi a lovit o altă maşină la volanul căreia se afla un bărbat de 36 de ani din comuna Ilia. În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi uşor, dar un bărbat de 40 de ani, aflat în maşina care a intrat pe contrasens, s-a ales cu răni grave. Toţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Deva pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago