Vulcan: pregătirile pentru sărbători sunt în grafic

04 VulcanMagdalena Şerban

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, administraţia publică din Vulcan organizează şi în acest an, o serie de manifestări. Programul de desfăşurare a acestora a primit undă verde, însă au mai rămas de punctat câteva detalii.
„Ne apropiem cu paşi foarte repezi de zilele importante din iarnă. Pregătirile pe care le facem pentru ca în comunitatea noastră Crăciunul şi Anul Nou să fie adevărate momente de sărbătoare, sunt în grafic. Astfel, începând de astăzi, joi, vom închide bulevardul Mihai Viteazul, care va deveni locul cel mai important din municipiu, pe toată perioada sărbătorilor. Toate efectele specifice Crăciunului, cu care i-am obişnuit pe cetăţeni până acum, se vor concentra pe bulevard. Cei interesaţi vor avea posibilitatea să se plimbe, să asculte colinde, să admire efectele luminoase, care vor fi mult mai multe şi mai spectaculoase anul acesta şi să aleagă daruri pentru cei apropiaţi. Mâine, începând cu ora 15:30, îl vom aştepta împreună cu vulcănenii pe Moş Crăciun, tot pe bulevard, în zona Primăriei. Moşul va veni ca în fiecare an, la copiii cuminţi ai Vulcanului, cărora le va aduce dulciuri. Am pregătit în jur de 2.000 de pacheţele. Vă invit, aşadar, dragi vulcăneni, să fim împreună în aceste zile frumoase din an”, a fost îndemnul lui Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan. Acesta a mai menţionat faptul că în 31 decembrie, pensionarii din municipiu îşi vor da întâlnire la Sala Dincă, acolo unde se vor putea bucura de un Revelion dedicat lor. Evenimentul se află în pregătiri, aşa cum se întâmplă şi în cazul Revelionului care se va sărbători în stradă, cu şampanie, focuri de artificii şi muzică bună.
„Încă mai avem de stabilit câteva detalii cu privire la organizare, inclusiv să definitivăm lista de artişti care ne vor onora cu prezenţa în noaptea dintre ani“, a încheiat edilul-şef al municipiului Vulcan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare