„Viza de Europa”, obiectiv obligatoriu

04 x 2 fc hunedoara trebuie sa marcheze mai mult decat EuropaCiprian Marinuţ

FC Hunedoara, lidera seriei a V-a a Ligii a III-a, are doar varianta victoriei în partida de azi, de pe teren propriu cu Europa Alba Iulia, întrucât orice alt rezultat pune în pericol avansul avut faţă de urmăritoarea Olimpia Satu Mare.

Un suspendat, ceilalţi gata de atac
Cu excepţia fundaşului central Daniel Ambruş, care nu şi-a putut ispăşi etapa de suspendare în runda precedentă, deoarece FCM Turda nu s-a prezentat la meci chiar la ea acasă, toţi ceilalţi componenţi ai grupării alb-albastre sunt apţi de joc. Tehnicianul hunedorenilor, Marius Opric, nici nu concepe alt rezultat în afara unei victorii. „E un meci acasă pe care trebuie să-l câştigăm, indiferent de replica adversarilor, care între timp s-au mutat de la Alba Iulia în judeţul Arad. Va fi dificil, deoarece împotriva noastră se mobilizează toate echipele, însă va trebui să ne valorificăm atuurile. Vom juca tot cu sistemul 4-2-3-1, folosit şi în tur, care nu e deloc defensiv, cum îl consideră unii, ci e chiar foarte ofensiv, din moment ce ataci cu patru jucători”, a afirmat Marius Opric.

Se joacă azi
Partida cu ocupanta locului nouă, Europa Alba Iulia, din etapa a 19-a se va disputa azi, 12 aprilie, nu sâmbătă, cum jucau de obicei hunedorenii. Întâlnirea va fi găzduită de Stadionul „Michael Klein”, începând cu ora 17.00. Intrarea publicului va fi liberă. Hunedorenii aşteaptă veşti bune şi de la Dej, acolo unde rivala Olimpia Satu Mare joacă în compania ocupantei locului trei, Unirea Dej, o echipă aflată într-o bună formă sportivă în primele etape ale sezonului de primăvară.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.