Categories: Eveniment

Viteza l-a băgat în belea

Nicoleta Popa

DN 7 a fost blocat, ieri dimineaţă, pentru mai bine de patru ore, din cauza unui TIR care s-a răsturnat la ieşirea din Veţel spre Arad. Potrivit poliţiştilor, autotrenul a derapat, din pricina vitezei prea mari. În urma incidentului, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers, iar cabina autovehiculului a izbit şi a smuls un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Au rămas fără curent electric
Iluminatul în zonă a fost asigurat de reflectoarele unei autospeciale de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. În urma accidentului, cinci familii din Veţel au rămas fără curent electric. Încă de la primele ore ale dimineţii, s-a reuşit alimentarea la reţea a patru dintre consumatorii afectaţi. O gospodărie este în continuare alimentată cu energie electrică, prin intermediul unui generator, până la înlocuirea stâlpului deteriorat.
Pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, echipajele ISU Hunedoara au îndepărtat combustibilul de pe şosea, cu apă şi spumă. Drumul care face legătura între Deva şi Arad a fost deblocat de două macarale din cadrul Companiei Drumuri Naţionale. Şoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal şi va trebui să plătească 6.500 de lei pentru deteriorarea stâlpului de electricitate.

Şi băut, şi fără permis de conducere
Tot în cursul zilei de ieri, alţi doi conducători auto neatenţi au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice din judeţ. Astfel, un bărbat din judeţul Sibiu, care conducea un autoturism pe strada Zamfirescu din Deva, a lovit o maşină parcată regulamentar, după care a intrat într-o ţeavă de gaz metan, care s-a fisurat. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus de poliţişti la Spitalul Judeţean Deva, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea probelor biologice. Din verificări, poliţiştii au stabilit că sibianul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele bărbatului, oamenii legii au întocmit dosar penal.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

12 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

12 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

13 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

13 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

14 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

14 ore ago