Viorel Cataramă: Socialismul şi socialiştii trebuie trimişi în istorie!

14 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă (foto), a catalogat vineri, la Deva, ca „o brutală încălcare a democraţiei“ faptul că formaţiunea politică pe care o conduce nu va putea participa la alegerile pentru Parlamentul European, deoarece listele sale de semnături nu au fost validate în totalitate.

Viorel Cataramă a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Deva că Dreapta Liberală se va adresa CEDO, până la data alegerilor europarlamentare, apreciind că statul român ar fi săvârşit „un abuz“ în cazul acestui partid.
„Indiferent de consecinţe, noi vom merge înainte. Ne vom adresa CEDO pentru încălcarea brutală de către statul român a drepturilor noastre fundamentale de a participa în alegeri, deşi noi am îndeplinit toate condiţiile, cu toate obstacolele puse în calea noastră. Vom demonstra că eliminarea noastră este şi va fi de natură să întărească convingerea electoratului că în România, socialismul şi socialiştii trebuie trimişi în istorie“, a declarat Viorel Cataramă.
El a mai arătat că Dreapta Liberală a depăşit pragul electoral în sondaje, menţionând că partidul va participa la toate alegerile care vor urma, inclusiv la cele prezidenţiale, unde va candida personal. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ciordel Vatarama spune:

    Numai 69388 de semnături de pe listele DL au ”vicii de formă și de fond”? Foarte puțin, mare minune! Și scuzabil pentru că membrii DL colectori de semnături erau cocoșați ”brutal” de impozite, ca de exemplu acesta http://declaratii.integritate.eu/DownloadServlet?fileName=7819365_305003_008.pdf&uniqueIdentifier=NTNTARTLNE_7819365 care n-avea niciun venit 🙂 🙂 :). Altfel Cataramă e un diktator mai eficient decât comuniștii, trimite pe cine trebuie în istorie, concediază bugetari la normă în câteva zile, pune impozite cum apucă, distruge fabrici de mobilă ca prin minune și lasă angajații pe capul nostru să le reconstituim drepturile de pensie, ne reclamă la CEDO pentru greșalele sale și ne ispitește să-l trimitem și noi pe el la locul lui, la lada de gunoi!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Emil Rîşteiu, exclus din PSD a doua oară

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), poate răsufla uşurat! Vineri, 12 aprilie, el a fost exclus din PSD. În şedinţa Biroului...

Inspecţie neanunţată pe şantierul autostrăzii Lugoj–Deva

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (medalion), a ajuns, din nou, pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Vizita oficialului...

Bulina neagră, 15.04.2019

Adrian Graure, tânăr din Hunedoara Pentru că şi-a făcut o pasiune din a conduce fără permis, iar pedeapsa cu închisoarea...

Închide