Categories: EvenimentFlash

Vineri, ziua nefastă: Masacru pe DN66, trei persoane au făcut ultimul drum către Germania

Oana Mihnea

Ziua de vineri a fost una tragică pentru o familie din Târgu-Jiu. Trei persoane, între care un minor de 14 ani, şi-au pierdut viaţa într-un moment de neatenţie pe şoselele hunedorene după ce au ajuns direct sub un TIR. Şi un agent de poliţie hunedorean a suferit tot vineri un accident grav în Pasul Vâlcan.

N-au avut nici o şansă
Nenorocirea s-a produs în jurul orei 13.00, pe DN66, între localităţile Haţeg şi Ciopeia iar victimele au fost doi bunici şi nepotul lor. Şoferul unui autoturism marca Audi a intrat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător şi s-a izbit frontal de un autotren care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât ambele autovehicule au ajuns pe câmp. Toate cele trei persoane din maşină au decedat pe loc, bunicul de 70 de ani, bunica de 66 de ani şi nepotul de 14 ani, toţi din Târgu Jiu. Aceştia circulau dinspre Petroşani spre Haţeg, cu intenţia de a merge în Germania. Şi mai dur este faptul că, la câţiva kilometri distanţă, într-o altă maşină, se aflau şi părinţii copilului.

Salvare îngreunată
Potrivit informaţiilor furnizate de maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă de tip B2. Operaţiunea de scoatere a celor trei morţi dintre fiarele contorsionate a fost una extrem de dificilă, deoarece maşina se afla  în proporţie de peste 50 la sută sub partea frontală a TIR-ului. În zonă s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers până la finalizarea operaţiunii de descarcerare şi încheierea cercetărilor la locul producerii gravului accident. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Poliţist în comă
Tot vineri, un tânăr de 24 de ani din Lupeni a ajuns pe patul de spital din cauza unor defecţiuni tehnice la microbuzul pe care îl conducea. Acesta este agent de poliţie la Postul din Sarmizegetusa.
Aflat în zona Pasului Vâlcan, poliţistul a încercat să întoarcă microbuzul, însă frânele acestuia nu au mai funcţionat şi a luat decizia să sară din autovehicul, care s-a înfipt într-un parapet de pe marginea drumului. Din nefericire, săritura i-a fost aproape fatală, acesta ajungând în stare gravă la Spitalul din Petroşani. Managerul unităţii medicale, Alin Vasilescu, a confirmat că bărbatul este internat la Secţia ATI în comă şi a suferit politraumatisme prin accident rutier.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

10 ore ago