Categories: Eveniment

Victima şi-a prins hoţul

Livia Botici

A furat pe cine nu trebuia! Asta a păţit un bărbat din Cugir, care a spart o boxă de la subsolul unui bloc din Deva, dar în timp ce-şi făcea damblaua, luând tot ce-i pica la mână, a fost prins şi reţinut de proprietar.

A fost cu ghinon

Totul s-a întâmplat duminică seara, când un bărbat din Deva, care locuieşte pe strada Mihai Eminescu, a vrut să coboare în boxa apartamentului, pentru a-şi lua câteva lucruri de care avea nevoie în casă. Ei bine, credeţi sau nu, bărbatul de 52 de ani a dat nas în nas cu un individ care tocmai se pregătea să-i fure tot ce avea prin boxă. Cu multă stăpânire de sine şi curaj, deveanul a reuşit să-l imobilizeze pe hoţ şi să-l ducă în apartamentul său, loc de unde a şi anunţat poliţia. Potrivit oamenilor legii, imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a stabilit că bărbatul suspectat de tentativă de furt, identificat ca fiind Gheorghe S., de 55 de ani, din Cugir, a pătruns în boxă forţând lacătul, cu intenţia de a fura diferite bunuri. Acesta este acum cercetat în stare de libertate, pentru tentativă de furt calificat.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago