Categories: ActualitateFlash

Viaţa pusã în mişcare la “DHS Bike Fest 2011”

Magdalena Şerban

Vineri, compania DHS Eurosport a adus în atenţia iubitorilor de mişcare pe două roţi, noile modele 2012, punând accent pe importanţa şi impactul pozitiv asupra sănătăţii şi costurilor, a unei deplasări cu bicicleta, în detrimentul uneia cu maşina.

Deja, o tradiţie…

Sub egida “DHS Bike Fest 2011”, evenimentul, aflat la cea de-a patra ediţie, a găzduit peste 100 de persoane juridice din ţară şi străinătate – distribuitori ai produselor DHS Eurosport, ce au putut admira noile “tendinţe” în materie de biciclete. Totodată, au fost premiaţi dealerii cu performanţele cele mai bune şi li s-au prezentat noile strategii de marketing şi vânzări aferente cerinţelor pieţei de profil. Ziua a fost rezervată, în general, discuţiilor libere, cât şi negocierilor şi semnărilor de viitoare contracte între Eurosport DHS şi cei interesaţi de o colaborare cu firma din Deva. Organizatorii, precum şi participanţii, au subscris faptului că este cel mai important eveniment de gen din ţară, atât pentru producători, cât şi pentru distribuitori. Nu au lipsit de la manifestare, conducerea companiei Prophete GMBH din Germania, invitaţii speciali, precum şi oficialităţile locale şi judeţene. Ca organizatori, au bifat şi în acest an, Eurosport  DHS, DHS Bike Parts şi DHS Sport. Seara s-a încheiat pentru marea familie DHS, cu o frumoasă petrecere. “Am preferat să investim o cotă importantă din profit pentru creşterea calităţii produselor şi pentru educarea consumatorilor. Tendinţele pieţei arată că unii oameni au înţeles că utilizarea bicicletelor este mai sănătoasă şi mai ieftină decât alte variante de transport. Pentru a dezvolta acest trend, vom efectua campanii de educare a clienţilor, pentru a-i determina să aleagă bicicleta şi, implicit, calitatea şi sănătatea în viaţa lor”, a spus Yang Xi, vicepreşedinta Eurosport DHS.

Poziţia o confirmă

Începând cu acest an, DHS-ul va oferi două modele de biciclete de munte noi, care vor juca în segmentul entry spre mid-level şi care vor beneficia de preţuri foarte atractive, modele noi de oraş, triciclete pentru cei vârstnici (sau pentru cumpărături) şi biciclete pentru copii, cu un design schimbat. De asemenea, cele mai puternice brand-uri din America vor colabora, din 2012, cu DHS. Dezvoltarea pieţei bicicletelor, prin crearea de staţii de închiriere a acestora, reprezintă un alt plan de viitor (deja se aplică, în mod gratuit, închirierea  bicicletelor către studenţi  în unele centre universitare din ţară, în parteneriat cu O.N.G-ul Green Revolution). Până în prezent, DHS a investit în România peste 20 de milioane de euro, devenind cel mai mare producător de biciclete din sud-estul Europei. Fabrica de la Deva are o capacitate de producţie lunară de 35.000 de biciclete şi are peste 300 de angajaţi. Bicicletele marca DHS ocupă 75 la sută din piaţa de profil din România, produsele companiei fiind exportate în 17 ţări din Europa.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

14 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

14 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

14 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

14 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

14 ore ago