Vetuţa Stănescu şi-a depus candidatura pentru Camera Deputaţilor

05 vetuta stanescu

Consilierul judeţean PNL, Vetuţa Stănescu (foto), şi-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare, înscriindu-se în cursa internă din partid pentru un loc pe listele de candidaţi.
Vetuţa Stănescu a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, timp de aproximativ un an de zile, fiind prima femeie din istoria administraţiei judeţene, care a ocupat o funcţie în conducerea executivă a instituţiei. Obiectivele principale pentru care alesul judeţean va milita dacă va ajunge în Parlament este ca sănătatea să fie finanţată adecvat, iar asiguraţii să beneficieze de pachete de tratament complete.
„Dacă voi avea şansa şi sprijinul colegilor de a candida la alegerile parlamentare, consider că una dintre priorităţile viitorului Legislativ va trebui să fie schimbarea în bine a sistemului sanitar. În primul rând trebuie ca sănătatea să fie finanţată adecvat. Totodată, trebuie să schimbăm legislaţia, astfel încât, asiguraţii să beneficeze de pachete de tratament complete. Şi, nu în ultimul rând, voi promova dezvoltarea asistenţei medicale în mediul rural şi în oraşele mici”, a afirmat Vetuţa Stănescu. Aceasta a mai spus că se va implica în toate iniţiativele legislative care privesc administraţia publică, având experienţă în domeniu. Până acum, în competiţia internă din partid s-au înscris opt pretendenţi, Vetuţa Stănescu fiind al nouălea, pentru un loc pe lista de la Camera Deputaţilor şi şapte pentru Senat. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Vetuţa Stănescu şi-a depus candidatura pentru Camera Deputaţilor”

 1. MUSAI trebuia încă o luzera pe lista.
  Ce mai trebuie lista?
  Puneți toti liderii PNL Hunedoara pe lista, in ordinea responsabilitatilor pe care le-au avut in campanie.
  Si nu trebuie candidatura depusă.
  David, Timpau, Mărginean, Arion, Paran, Stanessca, toti sa fie pe lista
  Iar membrii PNL sa voteze ordinea.
  Asa suntem siguri ca nu scăpăm luzerii.
  Iar cei ce nu au loc sa meargă la Alde.
  Ca Acu toti directorii PNL sunt cu gusile asudate ca ii schimba. S-au născut directori.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.