Vasilică Potecă a demisionat de la Apa Prod

05-vasilica-poteca-subprefect-56  Sorina Popa

Un gest extrem de apreciat poate fi acela de a demisiona, pe care l-a făcut Vasilică Potecă (foto), ieri, pentru că politicienii nu fac asemenea gesturi prea des.

Potecă şi-a anunţat, printr-un comunicat, demisia din funcţia de director general adjunct de la SC Apa Prod, după schimbările la vârful Consiliului Judeţean Hunedoara. „În urma alegerilor din 5 iunie, care au schimbat radical structura conducerii Consiliului Judeţean şi a celor mai importante localităţi din judeţul Hunedoara, membrii PNL, care sunt directori ai unor instituţii publice sau cu capital public, sunt puşi într-o situaţie dificilă. Personal, am fost propus în funcţia de director adjunct al societăţii Apa Prod S.A. şi susţinut de Partidul Naţional Liberal pentru a promova ideile şi proiectele pe care acest partid le promova politic. Am privit neputincios, din acea funcţie, cum conducerea interimară a partidului a ratat toate obiectivele propuse pentru alegerile locale. În urma dezastrului electoral, conducerea Consiliului Judeţean şi a principalelor localităţi din judeţ a fost schimbată. Implicit, s-a schimbat şi viziunea asupra priorităţilor manageriale ale societăţii cu capital public, Apa Prod S.A. În aceste condiţii, înţeleg să-i las pe noii conducători politici ai judeţului să-şi pună în aplicare strategiile şi planurile lor cu privire la societatea în care deţin funcţia de director adjunct şi să-mi prezint demisia din această funcţie. În următoarea perioadă mă voi concentra pe activitatea politică, încercând să îmi aduc contribuţia alături de echipa liberală la revigorarea Partidului Naţional Liberal şi pregătirea partidului pentru alegerile parlamentare”, anunţă Vasilică Potecă în comunicatul respectiv. Se ştie că Potecă a fost propus pentru funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, iar dacă nu şi-ar fi dat demisia, oricum ar fi fost dat jos de pe fotoliul de adjunct al societăţii, fiind pus acolo pe criterii politice.

9 comentarii la „Vasilică Potecă a demisionat de la Apa Prod

 • 26 iulie 2016 la 0:11
  Legătură permanentă

  Oare ce proiecte dorea sa promoveze in domeniul apei acest individ care nu cunoaste nici macar Legea lui Arhimede ??? Cat despre domeniul juridic sau.. economie… ar fi putut sa ne invete ce inseamna „tabula rasa”. La politica insa, ca toti semidoctii, e tare !!!! Acolo ne-ar fi putut invata cum sa castigi mult si bine fara sa faci nimic !

 • 26 iulie 2016 la 15:20
  Legătură permanentă

  Sa vedem geniul din PSD care-i va lua locul.
  Arhimede, PSD istul cu siguranta va sti Legea lui Om „(fara h)”.
  Corect ?!?

 • 26 iulie 2016 la 15:46
  Legătură permanentă

  De atât de mulți ani partidele schimbă directorii din instituțiile publice, nu pentru că nou-veniții sunt capabili, doar pentru ca au câştigat loteria alegerilor.
  Ar trebui ca doar oamenii capabili sa fie promovați, dar atunci am trăi într-o altă Românie.

 • 26 iulie 2016 la 15:51
  Legătură permanentă

  Bine zice Dacul. De ce e nevoie de o numire politicâ la ApaProd ? Trebuie un specialist nonpolitic.

 • 27 iulie 2016 la 9:43
  Legătură permanentă

  Voi Glumiti
  E simplu bre. Nimeni nu ar mai merge in campanii daca nu simte ca ar castiga ceva. Politicianul e cel mai pragmatic animal.
  Credeti ca-n politica intra sau rezista filosofi sau sfinti ?!
  Desteptarea !
  Visatorilor

 • 27 iulie 2016 la 12:43
  Legătură permanentă

  Sincer, nu înțeleg cu ce am greșit noi ca să fim ironozați. Nu trebuie să exprimăm un deziderat viabil, pragmatic și moral ? Îmi cer scuze dacă am deranjat cu opinia mea.

 • 27 iulie 2016 la 15:25
  Legătură permanentă

  Nu s-a vrut o ironie. Nu pentru cei din aceeasi tagma cu mine.
  Este doar o constatare dupa discutii cu multi politicieni si dupa cateva carti citite.
  Sa aveti sperante.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.