Va ajunge Lucian Heiuş, în sfârşit, ministrul Finanţelor?

Adriana Năstase

Astăzi, şeful statului îi primeşte la con­sul­tări pe reprezentanţii PSD, PNL, ai Alianţei USR PLUS, Alianţei pentru Unirea Românilor şi UDMR, dar şi pe cei ai minorităţilor na­ţio­nale, în vederea formării unui nou Executiv.
Consultările vor avea loc după următorul program: Partidul Social Democrat (PSD) – ora 11,00; Partidul Naţional Liberal (PNL) – ora 12,00; Alianţa USR PLUS – ora 13,00; Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) – ora 14,00; Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) – ora 15,00; minorităţile naţionale re­prezentate în Parlament – ora 16,00.
Una dintre propunerile pentru şefia Mi­nisterului Finanţelor Publice este hunedo­rea­nul Lucian Heiuş (foto), deputat PNL în func­ţie. Asta, în condiţiile în care actualul ministru de finanţe, Florin Cîţu va ajunge premier. Nu este pentru prima dată când Heiuş este pro­pus să conducă un minitser aşa de important, având în vedere experienţa acumulată în acest domeniu.
Lucian Heiuş nu a reuşit să obţină un nou mandat de deputat. “Vă mulţumesc pentru faptul că aţi fost la vot şi aţi ales PNL. Rezul­tatele alegerilor ne-au demonstrat că PNL Hunedoara are un potenţial politic foarte bun. Suntem pe o tendinţa de creştere, ceea ce mă face să sper că în 2024 vom câştiga toate competiţiile politice. În ultimii patru ani am trecut prin momente complicate, dar au fost şi lucruri frumoase. Am construit o echipă mi­nunată, am fost alături unii de alţii, uneori am făcut sacrificii, dar am avut şi victorii. Am fost un parlamentar serios, am muncit cu tot su­fle­tul pentru hunedoreni, am încercat mereu să fiu la înălţimea aşteptărilor dumnea­voas­tră. Totuşi, misiunea mea în Parlament se încheie. Vreau să mulţumesc colegilor din PNL Hunedoara pentru sprijinul pe care mi
l-au arătat, pentru încrederea şi pentru onoa­rea de a va fi Preşedinte al Filialei Judeţene. Le urez succes noilor colegi parlamentari, Vetuţa Stănescu, Vasilică Potecă şi Lucica Muntean, oferindu-le tot sprijinul. Sunt fidel idealurilor în care am crezut mereu: onoare, cinste, respect şi adevăr.Voi rămâne mereu alături de colegii mei şi de hunedoreni!”, a scris Lucian Heiuş pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare