Urmărire pe străzile din Deva

21 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer din Deva a refuzat să oprească la un filtru al poliţiştilor, a lovit o maşină care circula regulamentar şi după ce a fost blocat, a încercat să fugă.

”Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a demarat în trombă, fiind necesar ca agenţii de poliţie rutieră să pornească în urmărirea maşinii, folosind semnalele luminoase şi acustice. Autoturismul a fost urmărit de poliţişti pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (unde a tamponat un alt autoturism, care circula regulamentar), pe Strada Mihai Eminescu (unde a virat pe Aleea Romanilor, pătrunzând pe «accesul interzis»). După un timp maşina a fost blocată, iar conducătorul acesteia încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de către poliţişti”, informează IPJ Hunedoara.
Şoferul fugar are 37 de ani, este din municipiul Deva, şi a fost dus sediul Poliţiei unde a fost testat cu aparatul alcooltest. Poliţiştii au descoperit că fugea din cauză că băuse bine înainte de a urca la volan, aparatul indicând o alcoolemie de 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Pe numele individului a fost deschis dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare