Categories: EvenimentFlash

UPDATE. Poliţist rutier prins în flagrant că a luat mită

Loredana Goangă

Astăzi, miercuri, un poliţist de la Biroul Drumuri Naţionale al Serviciului de Poliţie Rutieră din cadrul IPJ Hunedoara, membru al unui echipaj aflat pe teren în localitatea Săcămaş, a fost prins în flagrant că a primit mită.

Potrivit Mirelei Negruţiu, purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Ioan Tudorel Bădărău, în timpul efectuării serviciului de control al traficului rutier, în jurul orei 09.20, a primit suma de 500 de lei de la o persoană care a condus cu o viteză mai mare decât limita legală. În schimbul banilor, agentul de poliţie nu a încheiat procesul-verbal de constatare a contravenţiei. „Cu ocazia percheziţiei vehiculului realizată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi ofiţeri de poliţie din cadrul DGA Hunedoara, în autospeciala poliţiei a fost găsită ascunsă suma de bani ce a făcut obiectul infracţiunii de luare de mită”, a declarat sursa menţionată.

După audieri, „procurorul a dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptăşi la persoană, precum şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat”, a mai spus aceasta. Totodată, faţă de Ioan Tudorel Bădărău s-a dispus luarea controlului judiciar pe durata urmăririi penale.

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago