Actualitate

Una a zis și alta a făcut!

O femeie din municipiul Petroșani riscă o condamnare penală pentru că a mințit în fața instanței de judecată. Aceasta era martor într-un dosar de contrabandă, iar în fața procurorilor a descris cu lux de amănunte tot ceea ce știa de afacerea oneroasă de­rulată de inculpați. La audieri în fața judecătorului de caz și-a schim­bat radical declarațiile iar procurorii s-au sesizat și i-au făcut un dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

 

S-a sucit

„Femeia a fost audiată în repetate rânduri, ea făcând declarații min­ci­noase cu scopul de a-i favoriza pe inculpații judecați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
Reamintim că doi contrabandiști au fost descoperiți de polițiști că aveau can­titatea de 2.300 de litri de alcool, pro­dus accizabil supus marcării, fără documente de provenienţă, iar o par­te a și fost comercializat pe piața neagră. Alcoolul era ținut la magazinul unei so­cietăți comerciale, unde a și fost găsită femeia învinuită acum. Aceasta era vânzătoare la Vulcan și a fost prezentă la acțiunea de control a polițiștilor. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani a declarat în două rânduri că alcoolul de contra­bandă era vândut direct din magazin, ca la instanță să susțină că nu a avut în magazin alcool în sticle de 0,5 litri pe care să le vândă clienţilor. Cu privire la declarațiile pe care le-a dat în faţa procurorului, in­cul­pata a susţinut că nu a avut avocat ales sau din oficiu atunci când a fost au­di­a­tă, iar cu privire la conţinutul decla­ra­ţiilor, ea a susţinut că nu a declarat cele men­ţionate”, se arată în dosar. Jude­că­torul de cameră preliminară din cadrul Ju­de­cătoriei Petroșani a dispus înce­pe­rea judecăţii în cauza, femeia fiind învinuită de infracţiunea de mărturie mincinoasă. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago